Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna 1 - Reaktywacja

<< < (8/15) > >>

EP08_015:
I ty oli_eu przeciwko mnie? no cóż... zycie sie zmienia. Zapewne chcesz mi przypomnieć sprawe z EP01. Już Ci tłumaczyłem nie raż co jak i dlaczego i tego się trzymam bo taka prawda.

OK dość tej męczącej dyskusji. Ja na tym koncze i powiem na konieć. My sobie robimy dalej swoje i będziemy robić to co sprawia nam największą przyjemność. A wy szanowni koledzy z SPT róbcie to, co wam sprawia przyjemność. Mozemy być podzieleni na SPT i NKT ale nie musimy sobie w droge wchodzić i obrzucać wzajemnie błotem, bo to do niczego nie doprowadzi. Mamy wolny kraj, i każdy ma prawo robić co chce, zwłaszcza ze nie robimy nic, co jest sprzeczne z prawem (nawet autorskim). Szkoda na te kłótnie Waszego i naszego cennego czasu.

Tym kończę i pozdrawiam.

Kozi:

--- Cytat: "Oli_EU" ---
--- Cytat: "EP08_015" ---
Kolego lepiej za duzo nie gadaj, bo lepiej by było gdybym nie przedstawiał tu dowodów na to ze to od ciebie wypłyneło najwiecej taboru
--- Koniec cytatu ---

Mocne słowa, tylko czy z Twoich ust powinny paść ?
--- Koniec cytatu ---

To może z ust Mat_EU? Widzicie innych a w swoich szeregach nie chcecie widzieć. :/

uetam:
Ktoś tutaj nie rozumie znacznia słowa "ironia" ? polecam pwn.pl, tam jest taki  fajny słownik ze znaczeniami jakie zawieraja w sobie slowa :)

youBy:

--- Cytat: "Mateu" ---Ktoś tutaj nie rozumie znacznia słowa "ironia" ? polecam pwn.pl, tam jest taki  fajny słownik ze znaczeniami jakie zawieraja w sobie slowa :)
--- Koniec cytatu ---
Wiem co to jest ironia, jednakże poczytałem tu i ówdzie, i nigdzie nie mogłem znaleźć informacji mówiącej w poście, że jest on napisany ironicznie. Trzeba było to gdzieś tam umieścić w wypowiedzi jakąś wskazówkę o tym

CT:

--- Cytat: "Kozi" ---
To może z ust Mat_EU? Widzicie innych a w swoich szeregach nie chcecie widzieć. :/
--- Koniec cytatu ---

Mnie tylko zastanawia jeden fakt. Dlaczego stajecie sie tak strasznie pyskaci przechodzac do NKT? Jakies specjalne instrukcje prezesa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej