Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna 1 - Reaktywacja

<< < (7/15) > >>

youBy:

--- Cytat: "Bart" ---Wykorzystali moją nazwę Nebula Killers Team (łącznie ze skrótem - niby przemianowanym)
--- Koniec cytatu ---
Trza było kolegi @EP08_015 tak nie nazywać
--- Cytuj ---Dodają jakieś dosłownie pierdoły (przełączniki i dymki) i są uważani za niemal bogów, bo zwykli userzy zapomnieli że 4 lata kodzenia włożył w projekt ktoś inny - no ale przecież teraz dymek leci... i dodatkową lampkę można zapalić
--- Koniec cytatu ---
To sprawa userów, jak nas potraktują. Ja robię, co robię, bo chce się sam przejechać w symku ST44. A po co mam trzymać dla tylko siebie, skoro mogę sprawić też przyjemność innym?

Dodano po 5 minutach:

--- Cytat: "Ryszard-san" ---Mam pytanie czy ktos zna dobrze lub bardzodobrze zasade działania prądnicy pradu stałego (chodzi o charkterystyki)

W ksiazkach o lokach zawsze podeją charkterystyka (U od I)dla maksymalnego wzbudzenia wiec czy jesli jest mniejsze wzbudzenie na 4 pozycja SM42 to charakterystyka ma ten sam kształt lub bardzo podobny? Jeśli tak to mam sposub na bardzo łatwe odwzorowanie pracy spalinowek z nap el.
--- Koniec cytatu ---
Coż, na razie porównując charakterystyki ST44, SM42 i ST43 dochodzę do wniosku, że jak na razie są 2 rodzaje charakterystyk - z końcami (tzn. poza hiperbolą mocy) prostymi (ST44) i kołowymi (SM42, ST43). A pracę spalinówek właśnie staram się wykonać, przy czym na pewno nie będzie to ideał, ze względu na zawijanie się charakterystyk. Jednakże coś tam zawsze będzie.

Ryszard-san:

--- Cytat: "youBy" ---Coż, na razie porównując charakterystyki ST44, SM42 i ST43 dochodzę do wniosku, że jak na razie są 2 rodzaje charakterystyk - z końcami (tzn. poza hiperbolą mocy) prostymi (ST44) i kołowymi (SM42, ST43). A pracę spalinówek właśnie staram się wykonać, przy czym na pewno nie będzie to ideał, ze względu na zawijanie się charakterystyk. Jednakże coś tam zawsze będzie.
--- Koniec cytatu ---

Mi chodziło o ta samą prondnice tylko na róznych wzbudzeniach

Jak chcesz to wieczorkiem mozemy pogadac na gg lub tlenie i przedstawie ci mój pomysł tylko podaj mi na pw numer

Pozdrawiakm ryszard

youBy:

--- Cytat: "Ryszard-san" ---Mi chodziło o ta samą prondnice tylko na róznych wzbudzeniach
--- Koniec cytatu ---
No to też jest różnie. Na początku (małe wzbudzenia i pozycje nastawnika)jest to charakterystyka prosta, poźniej zaczyna się wykrzywiać

EP08_015:
Mateu napisał:

--- Cytuj ---A może po prostu zbanować wszystkich "niewiernych". Problem wtedy sam by się rozwiązał :) Takie moje skromne zdanie. Bo np avatar NKT z modelem Barta to już przesada.
--- Koniec cytatu ---

Kolego lepiej za duzo nie gadaj, bo lepiej by było gdybym nie przedstawiał tu dowodów na to ze to od ciebie wypłyneło najwiecej taboru @Barta i ta EP09 która była w trasie umieszczona. Więc lepiej w taki sposób się tu nie wypowiadaj.

A co do avataru mogę z przyjemnością zmienic na stary model EP. Tylko jedna rzecz. Teksture do EP08-010 z avataru zrobiłem sam osobiście i ona jest moją własnością. I mój avatar to mój avatar i za mojego mogę odpowiadać. A innych avatary to już se ścigajcie te osoby, które je maja. Mogą sobie ruwniedobrze ustawić jakiś wagon.

Koledzy z SPT nie możecie mieć do nas pretensji o to, że dłubiemy w starym godzie i udoskonalamy starą wersje. Chodźby z jednego powodu. Nie ukradliśmy kodu w żaden sposób. Daliście bnam zródła do starego symka sami z własnej woli. Teraz nie możecie mieć pretensji do nas o to że ten kod dalej rozwijać się staramy. Dając nam zródła dobrze wiedzieliście, że będziemy nad nim siedzieć. Więc pytam się... dlaczego macie do nas o to pretensje i obrzucacie nas błotem w stylu "korzystacie na cudzym".

CT:

--- Cytat: "EP08_015" ---
Kolego lepiej za duzo nie gadaj, bo lepiej by było gdybym nie przedstawiał tu dowodów na to ze to od ciebie wypłyneło najwiecej taboru
--- Koniec cytatu ---

Mocne słowa, tylko czy z Twoich ust powinny paść ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej