Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (14/103) > >>

Poscikk:
Ale nie oto chodzi. Chodzi zebys w 3d studio wzial te plane, uv mapping, uv coordinates czy cos takiego i wez zaznacz tam box i zmien 5m na 5m a wysokosc zostaw tą samą. Zobaczysz ze bedzie to ladniej wygladalo :)

Cesky Kretek:

--- Cytat: "BohunIC" --- sklady bedą tylko te które będą przeznaczone dla nas
--- Koniec cytatu ---

Nie no proszę Cię - dorzuć jakiegoś kibleka przy peronie, lub chociaż nazwij jakoś tor i jak ktoś będzie chciał do sobie podstawi coś. :]

P.S.: Właśnie wysłałem wiadomość do brata żeby mi aparat pożyczył więc w bliższej przyszłości powinieneś mieć fotki (podejrzewam że w weekend pójdę na stacje).

Pozdrawiam.

bohunIC:

--- Cytat: "vampirek1" ---
--- Cytat: "BohunIC" --- sklady bedą tylko te które będą przeznaczone dla nas
--- Koniec cytatu ---

Nie no proszę Cię - dorzuć jakiegoś kibleka przy peronie, lub chociaż nazwij jakoś tor i jak ktoś będzie chciał do sobie podstawi coś. :]

P.S.: Właśnie wysłałem wiadomość do brata żeby mi aparat pożyczył więc w bliższej przyszłości powinieneś mieć fotki (podejrzewam że w weekend pójdę na stacje).

Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---

składów na peronach nie zabraknie spoko spoko! ja mam na mysli te składy którymi bedziemy mogli jezdzić w misji, bo teraz jest tylko en57 a w rzeczywistosci mozna grac tez et22 i et41 ale one sa tylko wyzwalaczami eventów! POZDRO

Zukow:
Generalnie jestem zachwycony i mam tylko drobne uwagi:
- jeśli zamierzasz w pełnej wersji zostawić ET21, toi przynajmniej zmień mu teksturę na jakiegoś prywaciarza, bo ja tutaj PKP-owskiego nie pamiętam
- rzeczywiście nie za długo się jedzie pomiędzy stacjami i wychodzi trochę mało realistycznie, ale trudno się mówi
O układ Herbów Starych mogę popytać, no i jakbyś potrzebował jeszcze coś ze Stradomia to wiesz. Linki do fot dotarły?

bohunIC:
Zukow no super bardzo sie ciesze ze mi pomagasz! a et21 to wyzwalacz eventu! a układ z herbów to potzrebuje na gwałt z twoich fotek składam juz modele! teraz pracuje nad budynkiem dworca Herby Stare! POZDRO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej