Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (13/103) > >>

zbych:
Witam...!
Jak na zwiastun trasy i wersję beta to przyznam ze jestem bardzo mile zaskoczony??? trasa w tym wydaniu na dużą 4+!!
I co wazne bo miałem okazje kilka razy jezdzić ta trasą realnie tylko ze dobre pare lat temu, jest naprawde bardzo zblizaona do realu,i to też duży +"!
@Bohun życze wiec wytrwałości w dalszych pracach bo zapowiada sie na jedna z najlepszych w starym Symku!  Dzięki takim jak ty stary Symek nadal żyje i ma się nie najgorzej!...
Pozdrawiam i czekam na dalsze odcinki do przetestowania?..

Cesky Kretek:
Niestety... jest bardzo przykra sprawa... A mianowicie: nie mogę tego zrobić co obiecałem. Jest mi bardzo przykro, bo zazwyczaj jak coś obiecam to zrobię, ale muszę się dziś wycofać. Nie zrobię Częstochowy Osobowej. Z przyczyn niezależnych ode mnie. Jeżeli Bohun się zgodzi, postaram się dostarczyć mu zdjęcia torowisk itp.. Nie byłem jeszcze na stacji, choć aparat miałem (kto ma mnie na GG to widział opis że byłem chory). Przykro mi i jeszcze raz muszę przeprosić.

Poscikk:
Ja bym chciał dodać żebyś trawe poprawił bo jest "rozmyta". Zrob zeby byla ladna :) I jeszcze mnie ciekawi jak zrobiles te slupy z kotwieniem i wysiegnikiem w jednym? Może masz jakies include?

Mariusz W.:
Jeszcze taka rada na przyszłość: jeśli jest jakiś pojazd z kabiną, który ma być jako dumb, umieść go w pliku /scenery/bohun/*.inc (który byłby specjalnie dla składów przeznaczony), a za sekcją FirstInit wstaw tylko
--- Kod: ---include bohun/*.inc end
--- Koniec kodu ---
Wówczas w start.exe będzie tylko to, czym mamy jeździć.

Dodano po 16 minutach:

Podczas ładowania.

Parę błędów w log.txt:
--- Kod: ---Loading - texture: textures\tr/odciag2.tga
Failed
Loading - texture: textures\tm.bmp
Failed
--- Koniec kodu ---

bohunIC:
Prosze państwa! dziekuje za opinie a chce powiedzieć, że kotwienie w pliku inc jest na forum jako paczka! do Vampirka1 spoko stary niema sprawy wyślij foty coś sie wykombinuje! sklady bedą tylko te które będą przeznaczone dla nas, co do trawy to jest to efekt zamierzony jak sie jedzie to jest złudzenie ze sie trawa rozmywa tak jakby sie szybko jechało!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej