Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (97/103) > >>

Charlie89:
Osobiście nie znam się na projektowaniu scenerii, ale jeśli zdecydujesz się na upublicznienie trasy do wystaw najpierw tą oryginalną wersję. Może jednak u kogoś bedzie ładnie chodzić. Wiem tylko że nasza MaSzyna ma alergie na niektóre sterowniki graficzne, spróbuj zmienić, poeksperymentuj i nie poddawaj się.
Pozdrawiam !

AtapiCl:

--- Cytat: Charlie89 w 23 Maja 2008, 13:48:27 ---Osobiście nie znam się na projektowaniu scenerii (...)

--- Koniec cytatu ---

To nie wiesz jak to jest...

--- Cytuj ---(...) ale jeśli zdecydujesz się na upublicznienie trasy do wystaw najpierw tą oryginalną wersję. Może jednak u kogoś bedzie ładnie chodzić. (...)

--- Koniec cytatu ---

Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Trasa była testowana - na różnych kompach u różnych osób. Skutki były marne. Więc nie licz, że u Ciebie będzie inaczej.

--- Cytuj ---(...) Wiem tylko że nasza MaSzyna ma alergie na niektóre sterowniki graficzne, spróbuj zmienić, poeksperymentuj (...)

--- Koniec cytatu ---

Próbujesz wmówić Bohunowi, że ma złe stery do grafiki? ROTFL

--- Cytat: Ajusto w 23 Maja 2008, 09:20:39 ---
--- Cytat: Charlie89 w 23 Maja 2008, 09:14:36 ---A jeśli chodzi o FPS zostało wydane kilka scenerii z małym FPS'em i nikt nie narzeka:P

--- Koniec cytatu ---
Heh:) Ja na Drawinowo mam 15FPS na stacjach ale jakoś żyje, (na Bałtyku ze 25FPS--w trasie ponad 30). Zawsze można wyłączyć trakcje ale to nie to samo...
Gdyby w EXE było coś takiego jak np. w Need for Speed-zie jakimś, ustawienia grafiki. Poziom detali pojazdów, otoczenia itd. Ale o tym to chyba tylko po marzyć można...;]

--- Koniec cytatu ---

No właśnie. To nie NFS. Trzeba się dostosować do możliwości symka. A na dzień dzisiejszy są niewystarczające. Drawinowo czy Bałtyk to nie są realne trasy. Tam autorzy mogli sobie olać większość rzeczy, detali itd. Tak żeby w danym miejscu był fps w miarę znośny. A linia 61 to odwzorowanie realnej trasy, gdzie muszą być szczegóły charakterystyczne dla danego miejsca w realu. Bez tego - trasa nie będzie realna. Ale też z tym - fps spada.

@Bohun: mogę się z każdym założyć, że gdy wydasz nawet tą nieskończoną trasę, to i tak będzie później X postów, że nie działa, że się tnie itd. Moim zdaniem powinieneś zamknąć ten wątek od razu jak oświadczyłeś koniec prac nad trasą.

Grzegorz KK:

--- Cytat: ZiomalCl w 23 Maja 2008, 14:44:40 ---@Bohun: mogę się z każdym założyć, że gdy wydasz nawet tą nieskończoną trasę, to i tak będzie później X postów, że nie działa, że się tnie itd. Moim zdaniem powinieneś zamknąć ten wątek od razu jak oświadczyłeś koniec prac nad trasą.

--- Koniec cytatu ---
ZIomal/Bohun jak by nie patrzeć to i tak du..a z tyłu będzie i tak i siak jak usuniesz jakieś rzeczy to przyjdzie jakaś maruda i powie że mogłeś "trawki troche posiać" albo "przecież mogłeś usunąć te budynki!!!!!!@!%^@%^#".Na twoim miejscu też bym skończył prace nad traską.
Bo jak powiadają nie urodził się jeszcze taki który"by wszystkim dogodził":).

bohunIC:
Swoją droga to nabijają posty osoby które z regóły najbardziej się znają i najwięcej mają do powiedzenia, znaczy się Eksperci. Ziomal ma rację tu się muszę zgodzić, bo reszta postów to się do śmietnika nadaje, sorry ale tak jest, bo wątku nie zamknełem z uwagi iż liczyłem na kilka postów które może coś by wniosły do tematu, a nie tylko proźby i pytania, to ja bym bardziej je wolał do Was zadać. Druga rzecz to ostatnio aż do obrzydzenia zaczeło się narzekanie, np. bo ktoś robi kabine do stonki albo model jakiegoś loka, każdy już wie lepiej jak ma być i co jest źle zrobione, a ja się pytam jak masz tyle do powiedzenia to weś i zrób lepszy model i spadaj na drzewo. To tylko obniża morale osób zaangażowanych w projekt. Prosze bardzo wolny kraj, chcesz to masz niechcesz to nie bierz, ale przy okazji nie mów komuś że jego praca jaką wkłada jest zła bo to powinno być tak. Tak na marginesie.

Na weekend zrobie rozeznanie, może uda mi się coś poprawić i podciągnąć FPS, jeśli nie temat zamykam i po robocie.

Pozdrawiam i życze więcej luzu.

DiDok:
Ja powiem prosto - szkoda marnować taki projekt. Mam taka propozycję: żeby lole nie marudziły, mozna udostępnić trasę np. przez PW z zastrzeżeniem, że jest taka, jaka jest (nie musisz tego nawet robić osobiście), a tych, którzy będą narzekać na FPS lub inne pierdoły, karać warnem... Proste - a wiele porządnych MaSzynistów na pewno będzie miało kupę zabawy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej