Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
oko:
Albo wydaj to co jest i każdy już wg swego kompa itp dostosuje ja jakos do swoich potrzeb. Pozdr.
Sm 42 driver:
Co masz na myśli z tym dostosowaniem?
bohunIC:
Panowie, jak mam być z wami szczery, to jak wyobrażacie sobie to; wydać i sobie dostosujemy? Jak? W notatniku powycinacie sobie elementy trasy, albo coś w tym stylu? No dobra wydam trase i pytanie moje jest takie, co będziecie oglądać prezentacje z Power Pointa? A co zmieni jeśli podeśle komuś trase na wykończenie? Trasa jest w zasadzie skończona, poprostu wydawanie jej na dzieńdzisiejszy nie ma najmniejszego sensu bo wstawicie sobie piękne loki i kupa! Składów też nie powycinacie bo inaczej eventy stracą sens. Kiedy scn poszła na testy okazało się że jak ktoś niema min. 2GB RAMu to nawet niech nie startuje, i w dodatku jest coś takiego tam że w Stradomiu niewiadomo dlaczego w jednym miejscu FPS spada do 0.1 i potrafi nawet zawiesić symka. Węzeł Herby Stare - Herby Nowe tak masakruje FPS w scenerii że ciężko cokolwiek zrobić.
Jak widzicie rozwiązanie tego problemu?
Charlie89:
--- Cytat: bohunIC ---Jak widzicie rozwiązanie tego problemu?
--- Koniec cytatu ---
Wydać nowe EXE!!! :P A tak na serio to szkoda że zawiesiłeś mimo tego prace nad trasą bo miałem do niej duże nadzieje:(
Trasa jest baredzo klimatyczna i warta dokończenia. A jeśli chodzi o FPS zostało wydane kilka scenerii z małym FPS'em i nikt nie narzeka:P
Ajusto:
--- Cytat: Charlie89 w 23 Maja 2008, 09:14:36 ---A jeśli chodzi o FPS zostało wydane kilka scenerii z małym FPS'em i nikt nie narzeka:P
--- Koniec cytatu ---
Heh:) Ja na Drawinowo mam 15FPS na stacjach ale jakoś żyje, (na Bałtyku ze 25FPS--w trasie ponad 30). Zawsze można wyłączyć trakcje ale to nie to samo...
Gdyby w EXE było coś takiego jak np. w Need for Speed-zie jakimś, ustawienia grafiki. Poziom detali pojazdów, otoczenia itd. Ale o tym to chyba tylko po marzyć można...;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej