Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (67/103) > >>

mk1992:
Mam plany Chorzowa Starego, Batorego i Miasta. Więc teraz kieruje pytanie do bohunaIC, jesteś zainteresowany pociągnięciem trasy w te rejony ? Jeżeli tak, to mogę się powoli zabierać za robienie układu torowego, ale (i tu prośba do całej rzeszy), nie pogardziłbym zdjęciami z tych rejonów.

Pozdrawiam, czekam na odpowiedz !

OczeQ:

--- Cytat: pozdze w 04 Grudnia 2007, 23:31:12 ---.Problem tam jest taki ,ze nie jezdza pospiechy (poza jednym pielgrzymkowym) i nie mozna zrobic filmu z ostatniego wagonu ;)

--- Koniec cytatu ---

Osobówki za to latają... z ostatniego wagonu to raczej się nie da (wszystko na kiblach) ale można spróbować z okna przedziału "bydlęcego" na koncu składu (tutaj trzebaby jechać 2 razy... kręcąc z lewej i z prawej strony...) :>

Co do ciągnięcia scenerii na południe: maxymalnie do Miasteczka śl. ; Kto chce jechać dalej w GOP - nie wie o czym mówi...

bohunIC:

--- Cytat: mk1992 w 05 Grudnia 2007, 10:40:42 ---Mam plany Chorzowa Starego, Batorego i Miasta. Więc teraz kieruje pytanie do bohunaIC, jesteś zainteresowany pociągnięciem trasy w te rejony?

--- Koniec cytatu ---

Odpowiedz tak i nie. Tak jesli bedzie to zrobione jak sobie rzyczy Ra, nie jesli masz robic po swojemu! Prosze bardzo zrob szlak, zrob trakcje, zrob teren niech ci ktos pomoze z modelami jak nieumiesz, albo najlepeij pracujce w kilka osob. Chodz moja propozycja bylaby bardziej w kierunku zrobienia stacji Lubliniec, uklad torowy, trakcja, modele, reszte ja sam sobie wykoncze. Dlaczego Lubliniec? Dlatego ze jesli chcecie ciagnac trase dalej to kierunek stacja Fosowskie jest najlepszym rozwiazaniem od Lublinca odchodzi jednotorowka z klimatem ;) Albo od Lublinca odchodzi dwutorowka tez z klimatem na Kluczbork! Pchac sie dalej jak za Kalety niema sensu z uwagi iz nie przejdziemy terenu i szlaku na Slasku. Niewiem czy podzielacie moje zdanie na ten temat ale wydaje mi sie ze ma sens z uwagi na FPS. A moze jak juz zrobicie ten odcinek na Slasku i polaczymy to sie okaze? No niewiem co mam wam powiedziec, zrobcie najpierw cos potem pogadamy!

mk1992:
Wiesz, chyba się z Tobą zgodze. Po pierwsze FPS byłby zabójczy, żaden komp by tego wszystkiego chyba nie udzwignął. Po drugie Tarnowskie Góry, tego nikt chyba nie jest w stanie zrobić, a nawet gdyby to-FPS.

Powiadasz, że jest lini jednotorowa z klimatem. Lubliniec....hmm....bardzo mi zależy, żeby pomóc Ci w tej trasie, chciałbym, żeby ''coś ode mnie'' też tutaj było, więc jakby znalazły się jakieś plany to mógłbym zrobić Lubliniec.

bohunIC:

--- Cytat: mk1992 w 05 Grudnia 2007, 13:57:20 --- więc jakby znalazły się jakieś plany to mógłbym zrobić Lubliniec.

--- Koniec cytatu ---

A ja jak myslisz robie? Czekam na 6 grudnia az Mikolaj mi przyniesie w paczce plany, foty na textury i modele? Zobacz jak sie robi realne scenerie i zacznij sam szukac! Jest tego troche w necie, na poczatek proponuje www.kolej.one.pl a reszte to musisz sam se poszukac, na tym polega robienie scenerii. Ja cie nie zniechecam, poprostu takie sa realia. Ale skoro ci bardzo zalezy to wierze ze dasz rade, jak cos to pisz do mnie. P.S. Ja kiedys zrobilem stacje Fosowskie i gdzies chyba ja nawet mam ;)

SORRY MODY I ADMINI, ALE PW NIE DZIALA

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej