Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (39/103) > >>

105N2K/2000:
Witam.
Na początku jak sciągłem sobie tą traske to ta EZT-a EN 57-1720 niechciała mi ruszyć a po zmianie w sceneri loka na 927 z moczników ruszyło no i fajnie. Jadąc tak jak tam napisane żę najpierw 50 potem 40km/h dojeżdżałem do 2 stacji i tam chyba przeż (około) 10 min cały czas świeciło mi się czerwone no i jak się nie wk.... to ruszyłem no ale na czerwonym to szcccegół ale moje pytanko brzmi :
Czy w tej sceneri można śmigać innymi lokami po zmianie w sceneri
Pozzdrawiam

lagerkvist:
No właśnie: czy to w tej trasie norma, że bardzo długo czeka się pod sygnałem S1, prawie przed każdym semaforem wjazdowym?

bohunIC:
jeśli nie ładują sie wam: et21, euo7 które są 'wyzalaczami' eventów to sygnał s1 nie zmieni sie! musza być wszystkie składy w scenerii, można sobie je pozmieniać na inne!

Butchy_83:

--- Cytat: "bohunIC" ---jeśli nie ładują sie wam: et21, euo7 które są 'wyzalaczami' eventów to sygnał s1 nie zmieni sie! musza być wszystkie składy w scenerii, można sobie je pozmieniać na inne!
--- Koniec cytatu ---

mi sie laduja wszystkie sklady i wyzwalaja ładnie eventy podczas postoju w herbach starych,choc troszke sie czeka na s2, ale juz w blachowni, a wlasciwie przed blachownią to chyba cos nie bardzo jest , bo czekalem chyba z 20 minut i ciagle jest s1. Siódemka i byczek stoją sobie tam gdzie stanęły,czyli siódemka dojezdza do konca trasy za herbami,a byk stoi w herbach, więc nie bardzo mają jaki event 'wyzwolic'..
chciałbym się zapytać ile trzeba czekać przed blachownią,bo powiem szczerze ze po tych 15-20 minutach czekania pod s1 wylaczylem scenerie..a bardzo fajna jest,tylko chcialbym na niej troche pojezdzic,a nie tylko stac..

pozdrawiam

Czomo:
A jednak wiedziałem że coś nie tak bo i ja w Blachowni myślałem że zasne jak by jakieś dźwięki były np.przyrodnicze to można było by sobie stać ale nie 25 minut!!!!!!!!!!
ale i tak było S1 :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej