Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (38/103) > >>

tokarekdawid:
No traska bardzo fajna i płynna. Ale błędy i błędy.
1. Nie zmieniające się wskaźniki zwrotnicowe, które ciągle wskazują jazdę przez zwrotnicę na wprost, mimo, że jedziemy w bok ;)
2. Złe oznaczenia semaforów.
3. Złe sygnały na semaforze wjazdowym do Herbów, owarowy dostał S5 zamiast S13 mimo, że jechał w bok.
4. Osobowy wjeżdzający do herbów z prędkością zawrotną 10-20km/h jedzie dalej po torze niewłasciwym. mimo wskazania na jazdę po torze właściwym.
5. Brak wskaźnika W8 przez wskaźnikiem W9 przed st. Blachownia.
6. Złe oznaczenie tarcz ostrzegawczych. Am ?
7. Czasowe ograniczenie prędkości odnosi się do? Bo nie widzę wskaźnika rozpoczęcia odcinka z zmniejszoną prędkością.

No to wszystkie błędy takie powazniejsze.

Eryś:
Witam
Trasa wrzucona na serwerek http://www.megaupload.com/?d=8JL1DCNU
Pozdro

Czomo:
Trasa ciekawa ale podczas ładowania wyskoczyło taki brak Event2 "tarcza1h_sem_info" does not exist nie mam pojęcia o co chodzi czy to jest ważny event bo podczas jazdy na każdym semaforze był S1 i nie wiem jak długo się czeka i czy w ogóle się cokolwiek zapali.
Jechałem chybił trafił najwyżej w coś przywale.
Po za tym nie które rogatki zamykały się za późno albo w ogóle sie z jednej strony nie zamykały.
ale jak na wersje beta beta to dość ciekawa.

bohunIC:

--- Cytat: "Czomo" ---Trasa ciekawa ale podczas ładowania wyskoczyło taki brak Event2 "tarcza1h_sem_info" does not exist nie mam pojęcia o co chodzi czy to jest ważny event bo podczas jazdy na każdym semaforze był S1 i nie wiem jak długo się czeka i czy w ogóle się cokolwiek zapali.
Jechałem chybił trafił najwyżej w coś przywale.
Po za tym nie które rogatki zamykały się za późno albo w ogóle sie z jednej strony nie zamykały.
ale jak na wersje beta beta to dość ciekawa.
--- Koniec cytatu ---

jak sie jedzie w ciemno to sie nie dziw że coś nie tego! jesteś niecierpliwy, wszystkie semafory sie zapalają! to po jakiego #^&*$* ja te semafory ustawiam skoro można sobie smignąć w ciemno :(

Czomo:
nie denerwu[/u]j się.Przejechałem się jeszcze raz i działa poniosło mnie troche :D
Już wszystko gra masz racje miałem w tedy mniejszą cierpliwość :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej