Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
takie rzeczy dopiero w finalnej odsłonie scenerii, teraz nawet szlabany sie nie zamykają! to tylko do testów!
moko_loko:
no trasa mi już działa i powiem tak traska mi się bardzo podoba zresztą co tu powiedzieć nie będę ocieniał narazie póki co jest super ocenie pożądnie jak pożądnie pojeżdże w FULL VERSION życzę miłej i szybkiej pracy.Pozdrawiam moko_loko
pinio:
Witam! Po ściąganiu trasy z serwera kowi gdy zaczynam go wypakowywać w win-rar wyskakuje błąd:
Błąd CRC w bohun\dynamic\pkp\et22\et22-443.tga. plik jest uszkodzony
Herby Stare-Blachownia Nieoczekiwany koniec archiwum
To jest wina pliku? a z serwera bohun nadal nie moge ściągnąć pliku bo po ok. 1.3Mb przerywa:( Może ktoś wystawi jeszcze raz link? pozdrawiam
zbych:
Witam...
U mnie wszystko na razie sciąga się, instaluje i działa OK!!!
Trudno pisać tu na razie o błedach bo są ewantualnie drobne a to trasa testowa i sam piszesz że w wersji ostatecznej beda wyeliminowane?
Oprócz tych opisanych powyżej ja wiekszych nie zauważyłem..
Trasy takie jak "Całkowo", "Bochnia"lub stary dobry Quark" mają swój niepowtarzalny klimat który można poznac po pierwszym spojrzeniu na monitor co to za trasa ,i ta twarzona teraz przez Ciebie @bohun tez na taką się zapowiada!!!..
Życzę wiec wytrwałości w dalszych pracach bo zapowiada się na jedną z najlepszych scn. w SYMKU?..
Pozdrawiam....
moko_loko:
--- Cytat: "pinio" ---Witam! Po ściąganiu trasy z serwera kowi gdy zaczynam go wypakowywać w win-rar wyskakuje błąd:
Błąd CRC w bohun\dynamic\pkp\et22\et22-443.tga. plik jest uszkodzony
Herby Stare-Blachownia Nieoczekiwany koniec archiwum
To jest wina pliku? a z serwera bohun nadal nie moge ściągnąć pliku bo po ok. 1.3Mb przerywa:( Może ktoś wystawi jeszcze raz link? pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
To nie jest wina serwera tylko tego pliku też mi ten błąd wyskakuje ale wypakowałem to do symka co się da i trasa mi chodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej