Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (26/103) > >>

premo15:
Przepraszam za prośbę ale plik ze strony Bohuna strasznie się wolno ściąga a nawet gdy juz się ściągnie to nie w całości. Czy mogłbys wrzucić ten plik na jakis szybszy serwer?

KowiEU:

--- Cytat: "premo15" ---Przepraszam za prośbę ale plik ze strony Bohuna strasznie się wolno ściąga a nawet gdy juz się ściągnie to nie w całości. Czy mogłbys wrzucić ten plik na jakis szybszy serwer?
--- Koniec cytatu ---

No to moze sprobuj przez lycosa

''zapisz element docelowy jako''

http://members.lycos.co.uk/janieja/download/Herby_Stare-Blachownia.rar

Podmienilem na plik .rar z trasa.

premo15:
Przepraszam mój błąd. Chodziło mi o plik z cała trasą. Nie zwróciłem uwagi na poprzedni post z łatką. Oczywiście prośba z wrzuceniem trasy na inny serwer jest aktualna. Może byc lycos. Jeszcze raz przepraszam

bohunIC:
jeszcze jakichś rzeczy brakuje? to wystawie link! a jak traska podoba się? mówie narazie o scenerii Herby Stare

KowiEU:
Trasa ogolnie mi sie podoba, ma swoj specyficzny klimat jest niezle dopracowana oraz co napewno nie jest beznaczenia chodzi jak narazie płynnie.Jednak jest pare drobnych wad np. za ta pierwsza stacja powinnien byc wskaznik W27(informujacy maszyniste o predkosci szlakowej na danym odcinku), zaciasne łuki powinno byc ograniczenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej