Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
Zukow:
O zdjęcia infrastruktury można zaptać tutaj, choć nie gwarantuję:
http://www.tpkww.one.pl/forum/
bohunIC:
dzieki za pomoc! przegladałem to i coś sie wyciągnie wiec wielkie dzieki
uetam:
--- Cytat: "bohunIC" ---
Mateu czy zdajesz sobie sprawe ze wstawiajac węzeł Herby Stare i jeszcze Herby Nowe fps bedzie wynosić -100 :] można sie pokusić o przedłużke do Herbów Starych a potem odg. Liswarta i odnogą w kierunku Tarnowskich Gór znaczy do pierwszego węzła np. do stacji Kalety. póki co na tym symku fps nie da żyć. POZDRAWIAM
--- Koniec cytatu ---
Tak... Jakbys chcial mam SRJP dla tych okolic... Dobrze, ze do spt mozna importowac uklady torowe i budynki, bedzie mniej roboty na potem ;]
pzdr
bohunIC:
super! moge powiedzieć dzisiaj że po konsultacjach z Vampirkiem1 trasa bedzie przedłużona do stacji Cz-wa Osobowa! na razie jest odcinek od blachowni do stradomia. przy czym stradom nie ma jeszcze trakcji ani infrastruktury [czekam na foty do textur] jest tylko nastawnia [screen wyżej] wiec jak fpsy beda przyzwoite to pociagniemy trase do Herbów Starych. Testowałem ten odcinek na et22 na 800x600x16bit z terenem i trakcją FPS wychodzi ok 15-18 są już semafory ale jeszcze nie ma eventów! moge wystawić szlak do testów: bez budynków bez trawy. P.S. Mateu! materiały na mejla prosze!
Żuk:
BOhun jak chcesz to wrzuc na mail to wyciagne wnioski z ustawienia wskaznikow i innych usrk. Ukonczylem TK w Olsztynie robilem makiete kolejowa(tzn renowacja bo jak wpadlo bydlo z gimnazjum to wszystko zniszczyli) na cala klase.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej