Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
youBy:
--- Cytat: "|andy|" ---
--- Cytat: "youBy" ---A to nie jest wina trasy, tylko semaforów, to samo dzieje się z QuarkMCE jak zainstalujesz pewną scenerię :)
--- Koniec cytatu ---
Którą? A Quarka od wieków nie odpalałem, więc nie zwróciłem na to uwagi...
--- Koniec cytatu ---
Ztcp to Myślenice - Dobczyce, było nawet o tym na forum w wątku nazwanym jakoś tak: "Czy trasa może mieć osobne semafory"
EP08_015:
No u mnie to samo jest z eventami. Na trasie QUarkmc tak samo. Ale zauwazyłem przy okazji cos takiego. Na innych sceneriach tego nie ma a jest tylko na quarku. Dlaczego w ostatnich wagonach świecą się końcówki? Występuje to tylko na trasie quarka no i na tej trasie też w en71 gdyż od niego zaczolem, zauwazylem że jak z niego startują to świecą się z tyłu. Na innych sceneriach muszę je właczac osobno.
Kto mi powie co jest grane z tymi koncowkami? Os czego zalezy ich świecenie na danej scenerii?
MarcinPKP:
Czy konieczne jest ściągniecie trasy Całkowo?
bo trasa u mnie nie działa
eu06:
Przepraszam, że mówię nie na temat ale jak włałczam en71 lub eu07-493
to nie chce mi się włączyć. Dawniej był taki sam błąd ale zignorowałem go i mi się włączyło.
pozdrawiam
Mati_An:
--- Cytat: "MarcinPKP" ---Czy konieczne jest ściągniecie trasy Całkowo?
bo trasa u mnie nie działa
--- Koniec cytatu ---
Niestety tak. Potrzebne są modele z Całkowa, bez nich trasa nie będzie działać.
--- Cytat: "eu06" ---Przepraszam, że mówię nie na temat ale jak włałczam en71 lub eu07-493
to nie chce mi się włączyć. Dawniej był taki sam błąd ale zignorowałem go i mi się włączyło.
--- Koniec cytatu ---
Jaki błąd?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej