Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
adsim:
Witam. Mam pewną teorię czemu eventy źle działają w tej trasie. Tylko ktoś musiałby to sprawdzić jeszcze. Chodzi o to, że EP08 powinna stać w Klonowie, a nie w Krzyżowej. Czyli trzeba ją przenieść na tor:
--- Kod: ---trainset PE9742 Klonowo_tor2end 1.0 0.0
--- Koniec kodu ---
U mnie to pomogło.
Pozdrawiam
Grzegorz KK:
--- Cytat: "adsim" ---Witam. @grzegorz kk brakuje Ci tego loka: http://www.sendspace.com/file/7x39dv Sprawdź czy z tym się uruchomi.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Witam.
Dzięki za pomoc teraz hula aż miło:).
Pozdrawiam.
Mati_An:
--- Cytat: "adsim" ---Witam. Mam pewną teorię czemu eventy źle działają w tej trasie. Tylko ktoś musiałby to sprawdzić jeszcze. Chodzi o to, że EP08 powinna stać w Klonowie, a nie w Krzyżowej. Czyli trzeba ją przenieść na tor:
--- Kod: ---trainset PE9742 Klonowo_tor2end 1.0 0.0
--- Koniec kodu ---
U mnie to pomogło.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Mogę tylko powiedzieć, że w pierwotnych założeniach posp. z EP08 miał odjeżdżać z Klonowa, ale były potem problemy ze zmianami wartości w komórkach pamięci, przez co pociągi nie wjeżdżały w Chełminowie na ten tor co trzeba. Ten pociąg ma odjazd z Krzyżowej.
Marconi:
Stoi na stacji lokomotywa (pociąg) EP08-009 w Krzyżowej i... stoi i... stoi. Pytanie brzmi: czy to jest skład jeżdżący, czy też ozdobny.
Sprawdziłem, brak jest sterowania tego składu. Taki zamiar, czy przeoczenie?
Pozdrawiam.
Grzegorz KK:
--- Cytat: "Marconi" ---Stoi na stacji lokomotywa (pociąg) EP08-009 w Krzyżowej i... stoi i... stoi. Pytanie brzmi: czy to jest skład jeżdżący, czy też ozdobny.
Sprawdziłem, brak jest sterowania tego składu. Taki zamiar, czy przeoczenie?
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Witam.
cytat:" Mati an napisał:) :" Mogę tylko powiedzieć, że w pierwotnych założeniach posp. z EP08 (miał odjeżdżać z Klonowa) Ten pociąg ma odjazd z Krzyżowej. ",
Masz odpowiedź. Nie wiem czy ci o to chodziło a jeśli tak to czytaj dokładniej temat:). Jeśli nie o to mnie ktoś poprawi:P
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej