Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania

<< < (30/36) > >>

Mati_An:

--- Cytat: "EU07-483" ---Sa błędy natury przepisowej - brutto i osobowka z bipa jest wypuszczana na zajety szlak (71 nie opuscil go jeszcze).
--- Koniec cytatu ---

Niemożliwe, EN71 jedzie szlakiem z SBL przez Klonowo, brutto też, osobówka zaś jedzie jednotorowym szlakiem przez Krzyżową Dolną. Czyżby coś porobiło się ze zwrotnicami?
--- Cytat: "EU07-483" ---A nastepnie 22 nie radzi sobie z podjazdem (kolo tego zbiornika wodnego) i radosnie stacza się na osobowke.
--- Koniec cytatu ---

Też coś jest nie tak, najpierw pod górkę jedzie pośpieszny z EP08, potem osobówka, dopiero na końcu brutto (AI nie potrafi podjechać pod tak stromą górkę)
--- Cytat: "EU07-483" ---A co do jazdy EP09 - nie nalezy tam z planem jechac, gdyz jak sie depta po SBL za 408 to nie ma szans na wjazd do Chelminowa - tak wiec na tym szlaku zamiast 100 trzeba ok 80
--- Koniec cytatu ---

Ja nie miałem takich problemów, jechałem 100 km/h.

--- Cytat: "SiBiK" ---U mnie nie chce sie wlaczyc misja z EP07-408
--- Koniec cytatu ---

U nie też tak się czasem działo, pomagała zmiana na starsze exe (tylko musisz wyciąć komendę "sky" w pliku scn)
Wychodzi, że najlepiej byłoby wyciąć wszystkie eventy i napisać od nowa, uwzględniając wszystkie możliwości opóźniania pociągów.

EU05:
Cześć, jeszcze taka sprawa - nie mogę znaleźć misji z ET22-686, opisanej w htmlu, tej w której mam przyprowadzić jakiś pociąg do Krzyżowej (OIDP) i następnie wziąć wagony z piachem. Czy ta misja w ogóle istnieje?

Mati_An:
Tak istnieje tylko teraz jest to ET22-804 a nie 686 (w html jest błąd).

Żuk:
Mati_an a mógłbyś porobić takie misje, w których stałoby się lokiem na torze postojowym, podjerzdżało pod skład, jechało Tam, zjazd na tor postojowy, przerwa około 10- 15min(na zrobienie kawy;]), podczepienie do składu, jazda z powrotem i zjazd na tor postojowy.

Co do trasy to przy jeździe bruttem ET22-804(zmieniłem loka na ET42), przy przejeździe przez stacje( nie pamiętam stacji), semafor wyjazdowy około 50 metrów przed semaforem wygasł mi na S1. Hehe wyglądało to tak jakby wygasł z powodu dania po amperach;]

Mati_An:
Nie wiem czy nie będę musiał tak zrobić, wygląda jakby AI wariowało przy tej ilości składów, dzieją się rzeczy, których za nic nie rozumiem. Co do wygaszenia wygaszenia semafora to już bardzo ciekawe, przejeżdżałeś przez stację bez zatrzymania czy zatrzymywałeś się na niej?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej