Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania

<< < (28/36) > >>

Krzysiek626:
@Pol102 podmień loka na taki który masz.
Koledzy brak konkretnego taboru to nie jest błąd.
Kilka postów wyżej, napisałem że prawdopodobne są braki taboru, a błędy wczytawania można wyeliminować podmieniają składy na te istniejące w paczce Defiler/Mariusz.
@SiBiK, zarzuć screena z miejsca kolizji kibli i Epoki.

Niewidoczność składów wynika z braków wpisów w pliku dynamic.dat
Jeśli ktoś ma program STV można odpalić traski ( wszystkie) w tym programie. Można go znaleźć w dziale download. Jest także odpowiedni, przyklejony topic. (należy używać szukajki)

JONIN_EZT:
we wpisie do scenerii z tym ET22

zamiast 201e-n dajcie same 201e i po sprawie

czyli tak

node -1 0 et22-1018 dynamic PKP\ET22 ET22-443 201E 0.0 headdriver 3 0 enddynamic

pozdrawiam

Butchy_83:

--- Cytat: "EU05" ---Cześć, prowadziłem TME7894, wszystkie eventy działały planowo, jednak wjazdowy do Krzyżowej wskazywał S1 (stanąłem pod nim o 11.11 czyli zgodnie z rozkładem), niestety przez 10 minut postoju nic się nie zmieniło, więc nacisnąłem F10.

Aha, exe 699 jakby ktoś pytał.
--- Koniec cytatu ---

Z tym samym miałem problem. Patrząc na rozkład coś mi nie pasowało, bo stałem i stałem przed wjazdowym S1. Jak sobie podleciałem na stacje to nic mi nie zajmowało toru, wiec pomyślałem, że jest jakiś wałek w evencie i poprułem składem na S1, no ale się zdziwiłem jak zobaczyłem na wprost światła byka z weglarkami;) na wycofanie się już było za późno bo już był ustawiony wyjazd dla brutta i mi się skład rozjechał na 2 tory. Cóż, widać sceneria jest mocno realistyczna i symuluje opóźnienie składu pasażerskiego przez opóźnienie brutta;) W końcu mało takich przykładów w realu na pkp?
Pozdrawiam
PS. Żeby nie było że się czepiam, podobają mi się takie rozwiązania w sceneriach, nawet jeśli nie są zamierzone. Niebanalne przynajmniej.:)

BLAcKboY:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---3 Koniecznie (!) nadpisać wszystkie pliki które zażąda program. To jest niezbędne do działania trasy.
--- Koniec cytatu ---

Zrobione.

--- Cytat: "Krzysiek626" ---4 Teraz jak cos nie zadziała mozemy zawracać.... głowę.
--- Koniec cytatu ---

Zawracam.

pol102:
Podobnie jest gdy prowadzimy EP07 (EP07-408), przed Krzyżową jest cały czas S1, sprawdzone(stalem 8min) S2 sie nie doczekalem, ale EU ktore stalo na stacji krzyzowa i bylo skierowane w moja strone caly czas dawalo sygnal dzwiekowy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej