Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania

<< < (26/36) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "darek71wrc" ---Czy można trase wystawić na inny serwer bo nie można sie dopchać do ściągnięcia tej trasy non stop wyskakuje komunikat iż trzeba czekać 10 minut
--- Koniec cytatu ---
ja wystawie. po 19, jak wroce do domu. prosze o cierpliwość. A 10 minut to nie tak dlugo wiec masz do wyboru.

darek71wrc:
Krzysiek626 dzięki poczekam ,ale chodzi mi o to ,że ten komunikat o 10 minutach powtarza sie za każdą próbą ściągnięcia ,nie wiem co jest powodem tego

Butchy_83:

--- Cytat: "darek71wrc" ---Czy można trase wystawić na inny serwer bo nie można sie dopchać do ściągnięcia tej trasy non stop wyskakuje komunikat iż trzeba czekać 10 minut
--- Koniec cytatu ---

Mi się ściagnęło bez problemów..
http://www.sendspace.com/file/y01qdq
Pozdrawiam

BLAcKboY:
Ściągłem, skopiowałem (ostrożnie, nie nadpisując), i nie działą. Jest komenda  sky, więc domyślam się, że ma być exe 699. I dalej nic. "Wystąpił błąd z aplikacją, bla bla bla"

EU05:
Cześć, prowadziłem TME7894, wszystkie eventy działały planowo, jednak wjazdowy do Krzyżowej wskazywał S1 (stanąłem pod nim o 11.11 czyli zgodnie z rozkładem), niestety przez 10 minut postoju nic się nie zmieniło, więc nacisnąłem F10.

Aha, exe 699 jakby ktoś pytał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej