I chciałem się zapytać czy w ogóle byście chcieli to ujrzeć na świetle dziennym
Więc co o tym myślicie chcecie zobaczyć linie kolejową nr 18 na odcinku Bydgoszcz Główna - Piła Główna w symulatorze?
Chętni do zdjęć itp mile widziani.
I chciałem się zapytać czy w ogóle byście chcieli to ujrzeć na świetle dziennym,
Niemniej, powodzenia, mogę tylko zasugerować kontakt z człowiekiem który również robi coś w tych okolicach żeby nie dublować roboty @sliwa1946
Powodzenia w budowie! Dodam jeszcze, że warto byłoby pomyśleć nad sensownym poradnikiem dla potencjalnych trasopisarzy. Mam wrażenie, że kwestia jest nadal wiedzą tajemną...
Od jakiegoś czasu myślę nad zrobieniem odcinka linii kolejowej nr 18. I chciałem się zapytać czy w ogóle byście chcieli to ujrzeć na świetle dziennym, Jeśli w ogóle dojdzie do rozpoczęcia projektu to nie obiecuje ze to będzie za rok, dwa ale będę się starać z całych sił. Więc co o tym myślicie chcecie zobaczyć linie kolejową nr 18 na odcinku Bydgoszcz Główna - Piła Główna w symulatorze?Chętni do zdjęć itp mile widziani.jaki program polecacie do tworzenia scenerii?Planuje podzielić projekt na 2 części.1 część będzie z Bydgoszcz Główna do Nakła Nad Notecią a 2 z Nakła Nad Notecią do Piły Głównej robię tak abyście dostali jak najbardziej jakościową i dokładną scenerie, Ale głównie dlatego że też nigdy nie robiłem scenerii dlatego pierwszorzędnie będę się uczyć a dopiero po tym zrobię scenerie wiec może to trochę potrwać ale będę się starać z całych sił żeby ten projekt się udał a po drugie robię to sam bez żadnej wiedzy więc proszę was o zrozumienie. Oczywiście jak wyjdą dwie części to je połączę w jedno.W pierwszej części będą tylko pociągi Regio ale jak połączę oba to zrobię połączenie InterCity.