Autor Wątek:  ET24 - Zapytanie  (Przeczytany 46 razy)

jakubg1, Provo24, kawup i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online Provo24

• Otrzymane polubienia: 3
ET24 - Zapytanie
« dnia: Dzisiaj o 09:03:27 »
Dzień dobry użytkownicy.

Mam pytanie które mi od dawna chodzi po głowie, ale nie umiem sobie na nie odpowiedzieć.

Pracuje nad lokomotywą ET24 i pracę dobiegają końca. Podejrzewam że w ciągu miesiąca lok będzie w pełni gotowa do użytku. Rzecz w tym, że ja nie chcę jej mieć na wyłączność i chce się nią podzielić z innymi.

Problem jest jednak taki, że używa ona assetów z EP09, a także kabiny z EP09. Zrobiłem tak, bo mając szacunek do siebie i oczu innych uznałem że tak będzie najlepiej bo moje umiejętności w modelowaniu nie są jeszcze aż takie wygórowane. Są jednak na takim poziomie, że sama lokomotywa nie wygląda źle.

Pytanie zasadnicze - czy ja mogę wydać lokomotywę która używa assetów z innej? Chciałbym szczerze aby jak najwięcej osób z tego korzystało i dlatego chcę, aby była w pełni darmowa. Oczywiście wykazałbym dokładny spis elementów, które wziąłem z EP09 wskazując właściciela modelu (tego, który jest w plikach FIZ). Zaznaczam, że lokomotywa jest przeznaczona do darmowego wydania tak aby inni się nią cieszyli.

Nie byłem w stanie znaleźć tego typu wątku na forum. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Jeżeli był już podobny wątek, a ja byłem na tyle niezdarny że go nie odnalazłem, to przepraszam z całego serca.