Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wrzosy - pociąg zdawczy TKS633501

<< < (3/6) > >>

matek123:
Ze swojej strony proponuję, żeby zakończyć obecny scenariusz. Tak jak jest, niech go autor dopieści do wydania. Po pozytywnym przejściu testów i wydaniu na repo zawsze można w przyszłości przerobić to na część 1, a autor lub ktoś inny mógłby zrobić dłuższy wariant.

Rafaeloogra:
Mi się podoba ta wersja co jest zrobiona bez zaostrzeń można wydać ja. Teraz trzeba pomyśleć o jakim scenariuszu manewrowym, takiego czegoś brakuje i fajne by to było na tej stacji i na Wolenicy żeby tez tam na torach odstawczych IC porobić coś.

Semafor09:
Założeniem tego, że zostawiamy wagony w Jerzyniance jest takie, że zostaną one później doczepione do innego pociągu towarowego. Nie wiem jak Wam się wydaje, ale moim zdaniem wagony, którę ciągnie zdawka niezbyt pasują do rozładunku na terminalu kontenerowym. Poza tym, w Jerzyniance już jest skład AI manewrujący z kontenerami, więc druga manewrówka nie miałaby większego sensu.

Nie planuję przedłużać tego scenariusza, dorobię tylko radio i wrzucam na TD. Może kiedyś dorobię część drugą, gdzie w Jerzyniance towarowy zabiera skład, który przywiozła zdawka i zostawia wagony do Mostków.

Prawdopodobnie dzisiaj zamieszczę aktualizację i kwestie do nagrań.

matek123:
Mi taka koncepcja się podoba. Im niej skomplikowany scenariusz tym mniejsze ryzyko, że za parę lat coś się zepsuje.

Rafaeloogra:
Według mnie moga być dwie manewrówki i bedzie bardziej widac ze jest ruch na tej stacji. a te co wyciagneła kontenery zabiera skład od osobowki co przyjechala i odstawia na postoj i wystawia nowy sklad na powrot  na inny tor odjazdowy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej