Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wrzosy - pociąg zdawczy TKS633501

<< < (2/6) > >>

spot57:
Wszystkie include w pliku .scn (na Wrzosach wszystko jest ładnie podpisane) odnoszące się do l053 można wywalić jak najbardziej

Semafor09:
Witam

W pierszym poście wrzuciłem najnowszą wersję mojego scenariusza.

Co się zmieniło:

- Dodałem rozkład TKS633501 (główna misja). Mam nadzieję, że wszystko dobrze powpisywałem, a jak nie to proszę napisać.
- Poprawiłem numery zgodnie ze wskazówkami stref.
- Usunąłem zbędne includy L053.

Co do radia, to za kilka dni będą gotowe kwestie poszczególnych stacji. Na razie patrzę, jak to jest zrobione w innych scenariuszach.

EP08_015:
Scenariusz przejezdny chodz bardzo krótki. Mozna by dopisac jakis powrot np jakims innym pociagiem. Bledow w dzialaniu nie zauwazylem. W rozkladzie predkosc -1 co to oznacza?

Semafor09:
Rozkład już poprawiłem. W pierwszym poście można pobrać. Co do długości scenariusza, to chciałem taki zrobić, bo większość scenariuszy zdawczych to minimum 90 minut. Ale zawsze mogę dorobić jakąś część drugą czy coś że zabieramy z Jerzynianki wagony i rozstawiamy po bocznicach.

Rafaeloogra:
Nawet po przyjeździe zdawczego do Jarzyniaka można wziąć te wagony kryte i zawieść je na terminal w celu zaladunku i mozna z tamtad na powrocie zabrac jakies inne wagony i wystawic na jakis pociag co zabierze elektryk np. do Sandomierza

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej