Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

siudemka.exe - swego rodzaju dalszy rozwój

<< < (20/46) > >>

Kubelek1234:

--- Cytat: Irek_Wd w 23 Lutego 2025, 10:50:25 ---Ode mnie propozycja, którą już dawno temu zobaczyłem w symulatorze tramwaju ATS. Podczas uruchamiania pojazdu w zimie, szyby byłyby białe i dopiero po jakimś czasie od załączenia grzania szyb, pojawiłby się widok zza szyby. PS w ATS działały wycieraczki, a przynajmniej miałem takie wrażenie.

--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem fajnym ficzerkiem byłyby te działające wycieraczki

Hirek:
Z tymi działającymi wycieraczkami to trochę ciężki temat. Na razie się tego nie tykam bo ktoś tam przepisuje renderer i nie chce się w kwestie renderera wpychać żeby potem mergea nie utrudniać. Kiedyś były próby z efektem deszczu, ale szczerze mi się ten shader nie podobał. Ogólnie raczej jest to kwestia czegoś odległego.

trzecia_bateria:

--- Cytat: katom w 23 Lutego 2025, 15:02:41 ---Jeśli chodzi o ficzerki to wpadło mi:
(...)
- licznik czasu uruchomienia exe. Ciekawie byłoby się dowiedzieć ile czasu miesięcznie spędza się z Maszynką

--- Koniec cytatu ---
Krok dalej. Do statystyk czasu dodajmy licznik przejechanych kilometrów, zsumowanych ze wszystkich przejazdów. Statystyki można wyświetlać chociażby na ekranie ładowania.

Kudłaty_90:
Moim zdaniem fajnym ficzerkiem byłyby te działające wycieraczki
[/quote]
Ano też miałem to nieśmiale proponować... sporo rzeczy działa rewelacyjnie, realistycznie dosyć a brak możliwości używania wycieraczek w deszczu czy śniegu to troche urąga że przez 20 lat ponad nikt na to nie wpadł :) sory jeśli uraziłem twórców (i nie, niestety nie potrafie ani nie mam czasu sie uczyć tworzyć do MaSzyny - powtarzam Niestety =()

Proszę pamiętać o interpunkcji.
Matek123

Kubelek1234:
Nie wiem czy to tu się zalicza aczkolwiek ciekawe byłoby wpisywanie własnych relacji w ezt-ach . Mam na myśli że moglibyśmy wpisywać własne relacje na wyświetlaczach.

Proszę pamiętać o interpunkcji. Nie stawiaj spacji przed kropką.
Matek123

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej