Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

siudemka.exe - swego rodzaju dalszy rozwój

<< < (37/46) > >>

Hirek:
W sumie to mozna to exe wrzucic dla szerszej publicznosci cobyście mogli się zapoznać z tym co oferuje.
Wymagania: conajmniej Windows 10 i karta graficzna obsługująca DirectX 12.
(powiekszam bo juz dostaje spam priv ze nie dziala)
W zipie macie moją konfigurację (mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialem). Poniżej garść screenów

https://eu07.pl/userfiles/24886/exe_d3d12.zip.zip

przepisania backendu podjął się @MichauSto (manul). Zrodla macie we wpisie wyzej, ta wersja exe ma tylko lekko zmieniony wybor renderera zeby dalo sie uruchamiac scenerie ze startera (renderer full odpala od razu renderer na nvrhi a nie opengl3.3)

Następnym krokiem aby moc to wrzucic do glownej paczki jest pozbycie się błędów, naprawienie deszczu/sniegu i czasem randomowych crashy.

jakisrandomowynoob:
U mnie nie działa sterowanie z myszy w kabinie. Nie można przełączyć żadnego przełącznika, nawet kamery nie da rady ruszyć przy włączonym kursorze.

Hirek:

--- Cytuj ---Następnym krokiem aby moc to wrzucic do glownej paczki jest pozbycie się błędów,
--- Koniec cytatu ---

robert357:
Pytanie czy przy ostatecznej implementacji opcja wyboru renderowania "pełna" zostanie zastąpiona obecnym, czy wszystkie opcje zostaną przesunięte o jedno niżej (obecny "pełny" stanie się "uproszczonym" gdzie ten stanie się "starym")?

jakubg1:
Dotychczasowy pełny oraz uproszczony renderer zostaną usunięte, a do wyboru będzie jedynie pełny (nowy) oraz stary.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej