Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

<< < (19/31) > >>

Profeta:
Spoko spoko, wszystko się ukaże... niestety trzeba jeszcze poczekać.

KURS90:
http://www.hicom.rejtravel.pl/ep09.exe

Pod tym adresem jest ostateczna paczka z dwiema wersjami kabiny ( z klimatyzacją i bez) i dwiema wersjami pudła. Znajdują się tam też tekstury autorstwa Profety. Zrobił on też zmiany w pudle i pantografy połówkowe
Wpisy do dynamic.dat:
z klimą:

104E1
EP09
1

bez klimy:

104E
EP09
1

Paczkę należy wypakować do katalogu głównego maszyny, objaśnienia wszystkich elementów znajdują się w dołączonym pliku HTML

KowiEU:
Kabina ma jeszcze kilka bledow np. przy hamowaniu na  monometrze cylindra hamulcowego wartosc pozostaje ciagle na 0 dopiero praktycznie jak pociag juz stoi zaczyna rosnac, oraz te poslizgi sa za czeste.Wyglad zewnetrzny psuje te wystajace na czole elementy kabiny.Pomimo tych wad jezdzi sie dosc przyjemnie w dodatku kabina jest bardzo ładna.

andrev1989:
Bardzo ładna lokomotywa, piękne pantografy połówkowe, nowe dźwięki, bardzo klimatyczna kabina (nawet fotelik piękny), ale mam jendo pytanko, która takstura, chodzi mi o numer serii nakłada się właśnie na model 104E1, gdyż teksutra Cargowej 045 niezabardzo nachodzi właśnie na ten model, próbowałem też z 005, ale było to samo tzn. na czole jest lekkie niedociągnięcie.

Pozdrawiam

youBy:

--- Cytat: "kowi" ---Kabina ma jeszcze kilka bledow np. przy hamowaniu na  monometrze cylindra hamulcowego wartosc pozostaje ciagle na 0 dopiero praktycznie jak pociag juz stoi zaczyna rosnac, oraz te poslizgi sa za czeste.
--- Koniec cytatu ---
To mi bardziej wygląda na błędy exe, a nie kabiny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej