Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP09 z kabiną do pobrania

<< < (18/31) > >>

youBy:
czyli są trzy kabiny do EP09? No to się na forum porobiło

Bart:
Do jasnej cholery przestańcie pieprzyc głupoty.  Jak nie wiecie to sie nie odzywajcie.

zbych - awantura była o MODEL nad którym k.u.r.w.a. siedziałem bardzo długo i jak zwykle nie mogłem go zaprezentować bo zrobił to za mnie ktoś inny wogóle do tego nie upoważniony. Dalej. Kabiny do EP09 nigdy nie robiłem (ani jednej części). Udostępniona została kabina robiona przez Speeda równiez bez jego zgody (a to jak wygląda to już inna sprawa - kwestia gustu).
Kończąc sprawę to: jestem autorem pudła wykradzionej EP09 (i tylko pudła - zewnętrznego modelu)
Drażnią mnie ci którzy umieją tylko wymagać a sami nic palcem nie kiwną w żadnej dziedzinie.
Co do racji z modelami to wytłumacze w temacie "lekcja kultury osobistej"

pinio:
Witam! Juz nie moge sie doczekac kiedy pojade w kabinie EP09. Mozecie mi powiedziec kiedy bedzie dostepna dla wszystkich? Czy nie bedzie, bo widze ze sie klucicie o jakies swoje pomysly, kto pierwszy wydal itp. Tylko zeby to nie popsulo waszej pracy(prawdziwych autorów) i doczekalo sie swiatla dziennego i wielkiego podziwu ze strony graczy, bo patrzac na screene to jest wiecej niz super. pozdrawiam

Akita:
Przeciez Epoka juz jest do sciagniecia,nie jest to rewlka ale jechac sie da.

pinio:
Tak wiem że jest do ściągnięcia ale widziałem na screenach zjęcia widoku korytarza. To pewnie ta wersja sie nie pokaże i trzeba sie zadowolic tym co jest. pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej