Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (8/47) > >>

hunter:

--- Cytat: "Kolejarz" ---Przejechałem misje eu07 zauważyłem tylko tyle, że na niektórych stacjach i przystankach tablica z nazwą jest biała bez nazwy.
--- Koniec cytatu ---

To już jest poprawione. Poprawka będzie uwzględniona w wersji z instalatorem.

--- Cytat: "Kolejarz" ---Podczas misji Et22-1 na stacji Małe Lasy miałem czołowe zderzenie z pociągiem prowadzonym z naprzeciwka. okazało sie, że zarówno ja jak i pociąg z naprzeciwka miał na prosto wyświetlony przelot przez stacje.
--- Koniec cytatu ---

Ano, rzeczywiście. Przed chwilą sprawdziłem i się zderzyłem :P

Żuk:
Jaka wersje trzeba miec zeby trasa chodzila. Wystraczy miec unoff160704 i nowe exe czy jeszcze cos. Jak uruchamiam to pokazuje mi sie blad zwiazny z budynkiem (  wasyl/cos tam cos tam)
pisze z pracy wiec nie moge przeslac log.
Pomóżcie.

hunter:

--- Cytat: "Żuk" ---Jak uruchamiam to pokazuje mi sie blad zwiazny z budynkiem (  wasyl/cos tam cos tam)
--- Koniec cytatu ---

Potrzebujesz trasy Moczniki Zdrój-Kałowo lub Bochnia-Brzesko Okocim (obydwie dostępne w download).

Pozdrawiam.

Żuk:
Sprawdze w piatek czy pójdzie jak nie to sie zglosze do Ciebie na gg jak mozesz to napisy mi na moje a ja Ci w piatek odpisze  
7430219 moje gg

hunter:
Już jest dostępna oraz poprawiona wersja trasy z instalatorem. Link oraz info znajduję się w pierwszym poście tego tematu.

UWAGA! Osoby, które miały wcześniejszą wersję trasy (spakowaną RAR'em) niech też ściągną tą paczkę!

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej