Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Linia 546
PaPiK Cargo S.A:
Hunter jak ty to zrobiles ze swiatla w en57 sie swieca ??
bo w tej nowej trasce no poprostu nic nie widac jak sie jedzie en57.
Czy moglbys nam to podac??
Pozdro dla wszyyyyyyyyystkich MK!!!!!!!!!!!! ....::::PaPiK::::....
hunter:
--- Cytat: "PaPiK Cargo S.A" ---Hunter jak ty to zrobiles ze swiatla w en57 sie swieca ??
bo w tej nowej trasce no poprostu nic nie widac jak sie jedzie en57.
Czy moglbys nam to podac??
Pozdro dla wszyyyyyyyyystkich MK!!!!!!!!!!!! ....::::PaPiK::::....
--- Koniec cytatu ---
O światła zewnętrzne pytajcie się youBy ponieważ to On jest autorem tych świateł i mnie w to nie mieszajcie :)
Światła w kabinie zrobiłem ja (dla siebie). I tak ich nie wypuszcze, ponieważ są nierealistyczne i źle wykonane (powinno wszystko być jako jeden objekt), przez co nie da się podpiąć ich pod przełącznik w nowym exe.
Pozdrawiam.
PaPiK Cargo S.A:
no nic dzieki ..Hunter..
EU07-483:
Przejechałem sie obiema misjami z ET22 i niestety sie zawiodłem. Widokowo trasa jest super, ale niestety podczas jazdy bruttem cały czas lecimi na przelocie, brakuje mi postojów aby przepuścić osbówke, jakis krzyzowań (w koncu spora czesc trasy to linia jednotorowa)
reszta misji jest ok, zdaweczka tez sie sympatycznie smiga ;)
Aaaaa i jeszcze jedno - na stacji Nowy Świat zaraz za zwrotnica jest wskaźnik W5 a kilkanaście metrów po nim tarcza manewrowa która po podaniu MS2 wypuszczałaby na szlak (!)
I jeszcze cytat z E1
--- Cytuj ---2) Wskaźnik W5 należy ustawiać przed semaforem wjazdowym w odległości co najmniej 100m, patrząc w kierunku szlaku.
--- Koniec cytatu ---
czapka:
mnie wyskakuje:Parameters mismatch:dynamic object en57-795s from pkp\en57\6bs ,tak samo z eu07 może ktoś wytłumaczy coto jest.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej