Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Linia 546
MTVXL4:
Teraz już wszystko działa z nowym eu07.exe, pozostał błąd
Cannot find sound linia546_dz-ns_odjazd.wav
Cannot find sound linia546_dz-ns_odjazd.wav
Cannot find sound linia546_po-ns_konczybieg.wav
chociaż mam te pliki, ale ten błąd nie przeszkadza w grze.
Dzięki za pomoc
Dodano po 1 godzinach 34 minutach:
Gdyby jeszcze ktoś podał link do SM42 to byłbym bardzo wdzięczny, na forum jest wiele postów na temat tego loka, ale bardzo by się w tym miejscu przydał taki link z sm42 wypróbowanym już na tej trasie.
Bartek:
Moje gratulacje! Trasa nie tylko bardzo dobrze zrobiona i poprawna, ale i ciekawa! Przejechałem się misją z EU07. Moje uwagi:
1. Radio otrzeba zdecydowanie zgłośnić, a zapowiedzi dworcowe trzeba trochę zgłośnić. Obecnie i jedno i drugie jest za cicho i wentylatory EU07 je zagłuszają.
2. Na niektórych stacjach wskaźniki z prędkościami szlakowymi są ustawione przed stacją. Czemu? Powinny być za stacją.
3. W Dzierżawie super, że jest tyle taboru. Dzięki temu stacja wygląda naprawdę realistycznie. Ale przez to bardszo spada FPS. Proponuję obciąć nieco park maszynowy np. zostawić jedną EP09, wywalić nieco wagonów itd.
Poza tym trasa jest naprawdę SUPER!
Vasilkov:
--- Cytat: "alf77" --- Gdyby jeszcze ktoś podał link do SM42 to byłbym bardzo wdzięczny, na forum jest wiele postów na temat tego loka, ale bardzo by się w tym miejscu przydał taki link z sm42 wypróbowanym już na tej trasie.
--- Koniec cytatu ---
Link http://members.lycos.co.uk/irekmac/sm42v30.rar
Kolejarz:
Witam!
Przejechałem misje eu07 zauważyłem tylko tyle, że na niektórych stacjach i przystankach tablica z nazwą jest biała bez nazwy. Podczas misji Et22-1 na stacji Małe Lasy miałem czołowe zderzenie z pociągiem prowadzonym z naprzeciwka. okazało sie, że zarówno ja jak i pociąg z naprzeciwka miał na prosto wyświetlony przelot przez stacje. Ogólnie trasa super!
Krzysiek626:
--- Cytat: "alf77" ---Pozostałe trasy działają OK, a ta z EN po załadowaniu się z licznymi błęndami nie działa tzn. nie da się ruszyć składem (wiem jak się rusza).
ote]
Zmieniłem skład EN57 w pliku Trasa546_EN57.scn na inny (choć pewnie można zmienić coś innego)
teraz można już ruszyć.
A swoją drogą to przerżnąłem prawie wszystkie czerwone, tak ciemno w tej misji. Semaforki wyskakują tak nagle....
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej