Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (6/47) > >>

oko:
U mnie wszystko działa ale jest 1 problem.Nie moge podczepic się do wagonów-(umiem to robić jakby co) niewiem czemu:p wciskam 2 razy insert i nic.

MTVXL4:
Dzięki za próby pomoc, nowego eu07.exe nie mam, bo nie znalazłem działającego linka do niego. Uruchamiam trasę na  eu07-160704-unoff i może to jest przyczyną kłopotów. A link http://members.lycos.co.uk/air4/eu07.zip nie działa.

Dodano po 2 minutach:

O przepraszam, właśnie udało mi się ściągnąć eu07.exe przy pomocy tego linka, a wcześniej nie było mozna.

lagerkvist:

--- Cytat: "oko" ---U mnie wszystko działa ale jest 1 problem.Nie moge podczepic się do wagonów-(umiem to robić jakby co) niewiem czemu:p wciskam 2 razy insert i nic.
--- Koniec cytatu ---

Być może zapomniałeś, że w nowym exe by podłączyć skład, należy wyjść poza kabinę (podpinamy się tylko z zewnątrz!).

wojtazz:

--- Cytat: "Daro" ---Dzięki Wielkie! już wszystko chodzi...a teraz mykam bo zaraz mam odjazd:D jeszcze raz Dzięki:)
--- Koniec cytatu ---

No wlasnie, swietn a trasa - w nocy sie bardzo klimatycznie jedzie :D DZIEKI WIELKIE za ta traske. Gdyby komus sie bardzo niecierpliwilo i nie mogl przezyc krasulowych transferow to zapraszam na www.wojtazz.irssi.pl/temp/linia546 . Sa tam umieszczone wszystkie pliki potrzebne do odpalenia traski (przynajmniej u mnie te wystarczyly ;) ) Prosze NIE uzywac Download Acceleratorow, bo jest limit 2 polaczen z jednego IP, za nieprzestrzeganie jest automatczny ban z serwera :)

Pozdrawiam i symkujcie sobie spokojnie w swiatecznej atosferze :P

oko:

--- Cytat: "lagerkvist" ---
Być może zapomniałeś, że w nowym exe by podłączyć skład, należy wyjść poza kabinę (podpinamy się tylko z zewnątrz!).
--- Koniec cytatu ---

MASZ RACJE.JUŻ WSZYSTKO GRA :D DZIĘKI CHŁOPAKI ZA POMOC :* ;P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej