Misja
calkowo_v2_zdawczya_cal przejezdna. Jednakże pojawiły się pewne komplikacje:
- przez całą trasę RJ nie działał, nie wykrywał posterunków/stacji/po,
- w zakładce "Scenariusz" było zadanie: "sprząc się ze składem z przodu" przez całą symulację,
- pomocnik reagował tylko na sygnały tarcz manewrowych oraz sygnały od dyżurnych,
- w Całkowie dyżurny nie korzysta z tarczy manewrowej Tm2,
Zastanawiają mnie jeszcze dwie sprawy.
- Czy po zakończonych manewrach w Macierzewie i Paszkach Wielkich jest wymagane wciśnięcie [SHIFT]+[1]? W Macierzewie mimo wyjechaniu towaru ze szlaku do Całkowa trochę stałem, aż wcisnąłem kombinację klawiszy i po chwili dostałem wyjazd (w Paszkach Wielkich analogiczna sytuacja).
- Jak mają kończyć się manewry w Całkowie? Po przełożeniu bomby, wepchnąłem wagony do tartaku i wróciłem się na żeberko (dyżurny chyba przełożył ponownie bombę, więc znów musiałem sobie sam zwrotnice przełożyć) po czym zgasiłem tamarę i zakończyłem symulację.
Wracając do problemów, próbowałem zaradzić coś na RJ oraz pomocnik, uruchomiłem nawet bota żeby automatycznie naprawił to, lecz wszelkie próby nie powiodły się. Może to ja coś naklikałem na samym początku symulacji? Załączam errors.txt oraz log.txt. Na sam koniec chciałbym zauważyć, że obecny opis misji jest dość mylący, nie uwzględnia manewrów w Macierzewie oraz w Całkowie.