Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
M_aszynist_a:
A co tam, jak tekstury będą tak ładnie wykonane jak w tej paczce wagonów to będzie dobrze.
P.S Przydałyby się takie bipy i bonanzy.[/code]
Butchy_83:
--- Cytat: "Bart" ---ja jestem za takimi szybami:
--- Koniec cytatu ---
takie jak te sa bardzo ladne. najgorzej jak sa glupie odbicia innych skladow,wtedy co najmniej dziwnie to wyglada..
eu43:
Super. Jestem pod wrażeniem. Szkoda, że się troszeczkę teksturka podsypki nie spaja z podłożem. A może dało by się zrobić pół-przeźroczyste boki tej podsypki, żeby się to tak ładnie spajało?
P.S. Niebo zajefajne ;))
TruckeR:
Ale piękne.. dziękujemy Wam za te screeny.. Naprawde piękne.. Tabor wygląda jak prawdziwy, tak samo niebo i roślinki, choć ta trawa jakby trochę zbyt rozciągnięta.. Dla mnie cudenko.
|andy|:
--- Cytat: "Bart" ---
--- Koniec cytatu ---
Widzę, że jest zrobiony wąż na 7 atmosfer. W związku z tym mam pytanie: czy kicha też będzie? I czy byłoby możliwe jej podłączanie tylko w przypadku opuszczenia pantografów lub wyłączenia silników (w dieslach)? Oczywiście należałoby uwzględnić, że nie wszystkie lokomotywy mają wbudowany sprzęg ogrzewania (podobnie jak przewód na 7 atmosfer).
Świetna robota Bart (i cała reszta, nawet nie wiem do końca kto jest w to zaangażowany).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej