Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)

<< < (18/46) > >>

M_aszynist_a:
A co tam, jak tekstury będą tak ładnie wykonane jak w tej paczce wagonów to będzie dobrze.
P.S Przydałyby się takie bipy i bonanzy.[/code]

Butchy_83:

--- Cytat: "Bart" ---ja jestem za takimi szybami:

--- Koniec cytatu ---

takie jak te sa bardzo ladne. najgorzej jak sa glupie odbicia innych skladow,wtedy co najmniej dziwnie to wyglada..

eu43:
Super. Jestem pod wrażeniem. Szkoda, że się troszeczkę teksturka podsypki nie spaja z podłożem. A może dało by się zrobić pół-przeźroczyste boki tej podsypki, żeby się to tak ładnie spajało?

P.S. Niebo zajefajne ;))

TruckeR:
Ale piękne.. dziękujemy Wam za te screeny.. Naprawde piękne.. Tabor wygląda jak prawdziwy, tak samo niebo i roślinki, choć ta trawa jakby trochę zbyt rozciągnięta.. Dla mnie cudenko.

|andy|:

--- Cytat: "Bart" ---

--- Koniec cytatu ---

Widzę, że jest zrobiony wąż na 7 atmosfer. W związku z tym mam pytanie: czy kicha też będzie? I czy byłoby możliwe jej podłączanie tylko w przypadku opuszczenia pantografów lub wyłączenia silników (w dieslach)? Oczywiście należałoby uwzględnić, że nie wszystkie lokomotywy mają wbudowany sprzęg ogrzewania (podobnie jak przewód na 7 atmosfer).

Świetna robota Bart (i cała reszta, nawet nie wiem do końca kto jest w to zaangażowany).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej