Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna-Symulator Pojazdów Trakcyjnych (MaSzyna 2 EX NEBULA)
uetam:
O mamo... MSTS i inne trainzy w tym momencie sie schowaly...
M_aszynist_a:
A czy w nebuli będzie tak że będą wnętrza wagonów widzialne z zewnątrz np. jak w MSTS, czy TRS???
Bo teraz jest model wagonu bez wnętrza tylko oteksturowany, jak się lata po trasie i widzi się skład to niema w sobie takiego życia i realizmu, i moje pytanie brzmi:
Czy w nebuli zostanie to uwzględnione???
kwasny1410:
piękne.... i te chmury.... jest klimat... :)
Bart:
W nebuli już nic nie będzie uwzględnione bo jej nie ma już :]. Nikt nad nebulą już nie pracuje.
My pracujemy nad SPT.
Co do widoku na wnętrza to:
czy chcesz widzieć że wozisz powietrze? :>
ja jestem za takimi szybami:
widać tam takie nie wiadomo co (refleksy) a nie budynki czy inne składy. Wg mnie jest ok. Nie możemy przesadzać z szczegółami jak chcemy robic stacje gdzie będą stały setki wagonów i kilkadziesiąt lokomotyw. Zaden komputer tego nie uciągnie.
Butchy_83:
--- Cytat: "M_aszynist_a" ---A czy w nebuli będzie tak że będą wnętrza wagonów widzialne z zewnątrz np. jak w MSTS, czy TRS???
Bo teraz jest model wagonu bez wnętrza tylko oteksturowany, jak się lata po trasie i widzi się skład to niema w sobie takiego życia i realizmu, i moje pytanie brzmi:
Czy w nebuli zostanie to uwzględnione???
--- Koniec cytatu ---
w passenger packu sa 2 wagony,Bdnu i B na bydgoskich blachach z "szybami", przez ktore widac wnetrze wagonu. Mozna nawet sie rozejrzec po tych wagonach,tak jak w kibelku..
--- Cytat: "kwasny1410" ---piękne.... i te chmury.... jest klimat... :)
--- Koniec cytatu ---
noooo:> az slinka leci:>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej