Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Z kronikarskiego obowiązku - mapa scenerii do Maszyny na terenie Polski

<< < (3/5) > >>

JAN21:
Ta archiwalna linia 546 dostępna dawno temu w maszynie, nijak ma się do tej w rzeczywistości. W żadnym stopniu nie można jej nazwać scenerią realistyczną, a co dopiero na terenie Polski

Maciek Kolejarz:
Dobry wieczór

LK402 Kołobrzeg - Koszalin w bardzo, bardzo, bardzo wczesnej wersji. Zbieram moce przerobowe i szukam czasu na położenie niwelety, mimo tego sceneria jest przejezdna. Koszalin jeszcze nie rozrysowany.
LK427 Mścice - Mielno Koszalińskie - taka sama sytuacja jak z 402.
Coś tam nawet kiedyś nagrałem...

Kolej Cegielni Nietążkowo - teren jest, muszę budynki wygenerować, porobić jakieś drzewka coś w ten deseń. Jakbym się uparł, to sceneria byłaby już dawno zrobiona, ale co ja poradzę....

Pozdro

RooteK:
U mnie na dysku od dawna kurzy się linia nr 126, czyli Chrzanów - Bolęcin, z fragmentem linii nr 103 do Regulic. Są ułożone tory, jest niweleta, są semafory i zaczątki sieci trakcyjnej.

ST44-003:
To jest ta co dochodzi do kopalni w Płazie? No, to akurat sztos linia jest ;)
Czemu tego nie dasz na testy i dokończenia terenu przez Dev?

RooteK:
Tak, to ta. Robiłem ją na stan z okolic roku 1993, żeby była jeszcze zelektryfikowana i można było sobie pośmigać EN57 po "lokalce". Nie publikowałem, bo liczyłem, że uda mi się kiedyś skończyć ją samemu, a i z aktywności na forum z powodów osobistych już się dawno wycofałem. Jeżeli ktoś chciałby podjąć się współpracy celem dokończenia to proszę o kontakt.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej