Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Z kronikarskiego obowiązku - mapa scenerii do Maszyny na terenie Polski
Ra:
Przez Tarnowskie Góry i przez Toszek. Do tego LK144 od Tarnowskich Gór do Fosowskich jest w stanie przejezdnym pod siecią trakcyjną.
Felix:
Jeszcze w moim RSF dojdzie wydłużenie LK132 z Toszka pod Opole i od Gliwic pod Kedziedzyn Kozle. Możliwe ze i to jeszcze wyciągnę jako LK136 w stronę Opola. Także rożne bocznice jak i pozostałości piaskówki fragmentami ułożyłem i linie towarowa Gliwice przez Kochłowice do Panewnik. LK 272 tez jest pod Ostrów Wklp czy można podpiąć pod Kaliska jak by pasowała do mapy.
Także wąskotorówka z Bytomia do Miasteczka Sląskiego ma ułożone wstępnie tory.
Balaclava:
Projekt KPK-LK nie obejmował linii 309. Wszystko kończyło się na Wojciechu
JAN21:
--- Cytat: Ra w 06 Kwietnia 2024, 23:13:14 ---Przez Tarnowskie Góry i przez Toszek. Do tego LK144 od Tarnowskich Gór do Fosowskich jest w stanie przejezdnym pod siecią trakcyjną.
--- Koniec cytatu ---
Dopisane
--- Cytat: Felix w 08 Kwietnia 2024, 20:23:31 ---Jeszcze w moim RSF dojdzie wydłużenie LK132 z Toszka pod Opole i od Gliwic pod Kedziedzyn Kozle. Możliwe ze i to jeszcze wyciągnę jako LK136 w stronę Opola. Także rożne bocznice jak i pozostałości piaskówki fragmentami ułożyłem i linie towarowa Gliwice przez Kochłowice do Panewnik. LK 272 tez jest pod Ostrów Wklp czy można podpiąć pod Kaliska jak by pasowała do mapy.
Także wąskotorówka z Bytomia do Miasteczka Sląskiego ma ułożone wstępnie tory.
--- Koniec cytatu ---
Dopiszę się.
--- Cytat: Balaclava w 09 Kwietnia 2024, 07:07:47 ---Projekt KPK-LK nie obejmował linii 309. Wszystko kończyło się na Wojciechu
--- Koniec cytatu ---
Piaskowe rysował we własnym zakresie GOP to nie podważałem tego. Jak coś to się skoryguje
Romson21:
linia kolejowa 546 -pierwszorzędna, zelektryfikowana, jednotorowa linia kolejowa znaczenia państwowego łącząca stację Warszawa Wschodnia Towarowa ze stacją Warszawa Rembertów
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej