Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Z kronikarskiego obowiązku - mapa scenerii do Maszyny na terenie Polski

<< < (2/5) > >>

Ra:
Przez Tarnowskie Góry i przez Toszek. Do tego LK144 od Tarnowskich Gór do Fosowskich jest w stanie przejezdnym pod siecią trakcyjną.

Felix:
Jeszcze  w moim RSF dojdzie wydłużenie LK132 z Toszka  pod Opole i  od Gliwic pod Kedziedzyn Kozle.  Możliwe ze i to jeszcze wyciągnę jako LK136 w stronę Opola. Także rożne bocznice jak i pozostałości piaskówki fragmentami ułożyłem i linie towarowa Gliwice  przez Kochłowice  do Panewnik. LK 272 tez jest pod Ostrów Wklp czy można podpiąć pod Kaliska jak by pasowała do mapy.
Także wąskotorówka z Bytomia do Miasteczka Sląskiego ma ułożone wstępnie tory.

Balaclava:
Projekt KPK-LK nie obejmował linii 309. Wszystko kończyło się na Wojciechu

JAN21:

--- Cytat: Ra w 06 Kwietnia 2024, 23:13:14 ---Przez Tarnowskie Góry i przez Toszek. Do tego LK144 od Tarnowskich Gór do Fosowskich jest w stanie przejezdnym pod siecią trakcyjną.

--- Koniec cytatu ---
Dopisane

--- Cytat: Felix w 08 Kwietnia 2024, 20:23:31 ---Jeszcze  w moim RSF dojdzie wydłużenie LK132 z Toszka  pod Opole i  od Gliwic pod Kedziedzyn Kozle.  Możliwe ze i to jeszcze wyciągnę jako LK136 w stronę Opola. Także rożne bocznice jak i pozostałości piaskówki fragmentami ułożyłem i linie towarowa Gliwice  przez Kochłowice  do Panewnik. LK 272 tez jest pod Ostrów Wklp czy można podpiąć pod Kaliska jak by pasowała do mapy.
Także wąskotorówka z Bytomia do Miasteczka Sląskiego ma ułożone wstępnie tory.

--- Koniec cytatu ---
Dopiszę się.
--- Cytat: Balaclava w 09 Kwietnia 2024, 07:07:47 ---Projekt KPK-LK nie obejmował linii 309. Wszystko kończyło się na Wojciechu

--- Koniec cytatu ---
Piaskowe rysował we własnym zakresie GOP to nie podważałem tego. Jak coś to się skoryguje

Romson21:
linia kolejowa 546 -pierwszorzędna, zelektryfikowana, jednotorowa linia kolejowa znaczenia państwowego łącząca stację Warszawa Wschodnia Towarowa ze stacją Warszawa Rembertów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej