Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria Tomaszewo - otwarte testy [aktualizacja w 1 poście]

<< < (5/14) > >>

Maciek Kolejarz:
Zapomniałeś zrobić salto z półobrotu. Bez tego ani rusz.

matek123:

--- Cytat: Lokomotywownia w 25 Lipca 2024, 22:12:01 ---Dlaczego po kliknięciu w link pobierz scenerię przekierowuje mnie na jakiś kanał na YT ?

--- Koniec cytatu ---
Po prostu pod maską "pobierz scenerię" na razie autor wrzucił link do YT.

MaciejM:
Prezentuję film z jazdy po scenerii pociągiem przyśpieszonym oraz pospiesznym. -> https://www.youtube.com/live/Clp-JEty1iE?si=r9HaD6x8Tw9ifNcz

Edit.:
W ostatnich dniach intensywnie zalesiam puste tereny i dekoruję okolice stacji i przystanków. W załączniku przedstawiam aktualny stan prac. Gdy wszystko będzie "na zielono" (pomijając sieć trakcyjną) to wrzucę tutaj do publicznych testów pierwszą wersję alpha scenerii.

Lukasz998:
Jeśli mogę zapytać ? w jakim programie tworzysz scenerie ?

MaciejM:
Autodesk 3dsMAX 2020, Gimp, Notepad++.

Cześć,
potrzebuję następujących nagrań dyżurnych ruchu:

--- Kod: ---41220, w Borkowicach wjazd podany wyjątkowo na tor nr 1.
--- Koniec kodu ---

--- Kod: ---41220, w Rypinku wjazd podany na tor nr 4.
--- Koniec kodu ---

--- Kod: ---41220, semafor odstępowy 'dwadzieścia osiem pięćdziesiąt siedem' będzie wskazywać sygnał "stój", szlak do Kaczyc jest wolny
--- Koniec kodu ---

--- Kod: ---41220, do Kortów jedzie pan za pociągiem 'cztery cztery sześć trzy zera'
--- Koniec kodu ---

--- Kod: ---41220, proszę uważać, pierwszy odstępowy wykazuje zajętość, szlak do Rypinka jest wolny
--- Koniec kodu ---

I maszynisty:

--- Kod: ---Boguszyce, 41220 do planu gotowy. Jednostka numer dwadzieścia cztery, nazwisko Maszyński.
--- Koniec kodu ---
Jeśli ktoś jest chętny nagrać, to proszę się tutaj zapowiedzieć (aby nie dublować roboty) i nagrania poproszę wysłać mi na PW.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej