Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria Tomaszewo - otwarte testy [aktualizacja w 1 poście]

<< < (4/14) > >>

Artysta51:
Potrzebujesz może pomocy w dekorowaniu?

MaciejM:
W przypadku Wrzosów wydanych parę lat temu wspólnymi siłami sceneria była kończona, mam nadzieję że w tym przypadku będzie tak samo.

MeltingPolonium:
W końcu coś co nie jest chorą ambicją realistycznej scenerii. Miejmy nadzieję, że będzie to rzeczywiście mniej monotonne od Wrzosów, bardziej realistyczne. Fajnie też, że otoczenie wygląda git, jak będzie na poziomie takiego Całkowa lub lepiej nawet - to będzie petarda. Szkoda jednak że płaska, bo wtedy nie ma 80% zabawy z prowadzeniem ciężkich towarowych.

koszowy:
Zgodzę się, mam wrażenie, że we Wrzosach są miejsca, które się "powtarzają". Za to największym ich plusem są smaczki w dekoracjach, większy ruch samochodów i przede wszystkim niezłe misje, co sprawia, że sceneria jest żywsza. Liczę na to, że w Tomaszewie te elementy i drobiazgi zostaną podwojone. Najbardziej nie mogę się doczekać tego szlaku do uzdrowiska. Niemniej jednak bardzo mi się podoba idea aglomeracji w Leosinie. To jest często zapominany element w sceneriach fikcyjnych. Osobiście mogę zasugerować misje na tym tle, o ile sceneria nie będzie "osadzona" w centrum lub na południu (jak każda inna). Reasumując, nawet scenerie fikcyjne są potrzebne i mi to jest serio obojętne czy ktoś robi fikcję, czy rzeczywistość. Ważne, by robić to z umiarem i według jakichś przyjętych zasad, a nie z kopyta jak te 20 lat temu. W przypadku fikcji można właśnie wiele zasymulować, poćwiczyć niektóre zagadnienia oraz po prostu inspirując się rzeczywistością odtworzyć pewne miejsca, sytuacje oraz zdarzenia i połączyć to w całość, by chociaż w jakimś stopniu oddawało ducha polskości.

Lokomotywownia:

--- Cytat: Celuś w 09 Stycznia 2024, 17:43:26 ---A mi się podoba fajne tylko jakaś mapkę wyrysuj jak to wygląda +/- jak możesz

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego po kliknięciu w link pobierz scenerię przekierowuje mnie na jakiś kanał na YT ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej