Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

PRZEDSMAK SCENERII: kurczakowo...

<< < (2/6) > >>

dehu:
Brawo! To mi sie podoba.. Screeny ze zrobionej już trasy, a nie obiecywanie nie wiadomo czego, a potem wielomiesięczne czekanie na "bele co".

A takie pytanie poza konkursem:
1. Będą kible? 1,2 składowe? jeśli 2 będa sie otwierały drzwi?
2. Widze ładne przejazdy kolejowe, szlabany będą sie zamykały i ostrzegały dzwonkiem?
3. Będzie ruch innych składów? nic tak nie nudzi jak ciągłe S1 na semaforze

Owocnych prac :)

bohunIC:
oczywiscie ze beda kible! co do szlabanów to no jak mialy by się nie zamykać? muszą!!! będą!!! obecnie kończe robić teren, potem pare budynków i już tylko eventy...   a z tym może być róznie jednak nudno nie bedzie beda jezdzić inne sklady, będą mijanki. pozdro

Cesky Kretek:
bohunIC: Jak chcesz, to możesz walić śmiało - jeżeli chcesz informacji na temat stacji, dworców w Częstochowie. Służę uprzejmie. :)

P.S.: Fajnie wygląda ta traska :]

TruckeR:

--- Cytat: "bohunIC" ---a z tym może być róznie jednak nudno nie bedzie beda jezdzić inne sklady, będą mijanki. pozdro
--- Koniec cytatu ---

W Twojej mapie Krewetkowo składy fajnie się mijały, stosunkowo szybko, zaraz po ich przejeździe dostawaliśmy wolną drogę, więc nudno nie było. Tamtą trasę bardzo lubię, mimo pewnego zamieszania z E1.

bohunIC:
prace nad wykańczaniem terenu trwają! ale już widze żę może być cieniutko z FPS...  hmmmm   czy 15fps w trybie freefly to malo? boje pomysleć co bedzie dalej! ale mam good news-> tylko w jednym miejscu tj. na przecięciu szlaków! gdyby fps-y spadły poniżej 10 to zrobie teren jako plane tex z texturą trawy! [bez pagórków ani lasu] jak obliczyłem trasa ma około 35 do 40km szlaku!

p.s. test wykonałem w rozdzielczości 1024x768/32bit :))))))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej