Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

PRZEDSMAK SCENERII: kurczakowo...

(1/6) > >>

bohunIC:
po ostatniej sceneri Krewetkowo - Homarowo pozostał mi mały niesmak! postanowiłem zrobić coś wiecej. efektem jest sceneria kurczakowo - bażantowo! trasa całkowicie zelektryfikowana! około 10 stacji, malownicze krajobrazy! trasa jest przejezdna aczkolwiek tzreba zrobić jeszcze: eventy, budynki, i całą reszte! myśle ze wkrótce ukaże się pierwsza wersja beta, tym razem postaram sie o dokładne przetestowanie wszystkich eventów! niechce zeby znowu ktos pluł sobie w brode czekając 100 lat na s1. :) pozdrowce

PEKAP:

--- Cytat: "bohunIC" ---malownicze krajobrazy!
--- Koniec cytatu ---

Z tego co widzę na większości screenów tu umieszczonych to dominuje tu "malowniczy" krajobraz trawy zasianej na równinach. Ale trasa ogólnie mi się podoba a szczególnie układ torowy. Na pierwszym screenie na tym daszku nad peronem jest zawieszony zegar. Mógłbyś troszkę poprawić jego teksturę.

bohunIC:
malowniczy to on bedzie jak skoncze teren! screeny zrobione na potrzebe forum! cala reszta potem! chcialem zrobic taki fajny dworzec cos ala taki jak w Częstochowie ale wyszedl taki ala Bukareszt 1939r. he he

Mutopompka:
tylko proszę o 1 rzecz:

A mianowicie: UMIEŚĆ DEFAULTOWE SKŁADY!!! Lub pisz do autorów modeli aby wyrazili zgodę na umieszczenie ich w Twojej scenerii, gdyż mogą się pojawiać posty, że w Twojej trasie brakuje tego, a tego!!!

kruger:
Przepraszam ze sie pytam (albo czepiam, jak kto woli), i jesli to pytanie nie jest na miejscu to prosze go zbocznikowac, ale czemu 90% tras/stacji do MaSzyny nazywa sie/ma w nazwie czlon "*owo"? nie mozna by jakos inaczej nazywac? :>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej