Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
PRZEDSMAK SCENERII: kurczakowo...
Marian W:
Kolejna propozycja:
fajnie by było żeby było też bardziej realistyczniej. O co mi chodzi, o to żeby była raz stacja przelotowa (z jednym dodatkowym torem) a raz P.O..
Tak by było ciekawiej.
bohunIC:
pracuje nad wszystkim! odkryłem pewna zaleznosc mianowicie! po wstawieniu stalowych slupów trakcyjnych sts spad FPS i to około 10fps jak wstawimy dzieło Bizona czyli Lps wysiegnik na czubku słupa spada o około 20 FPS w dół... taka jazda że masakra! wywaliłem wszystkie te nieszczesne wpisy i.... z 15FPS zrobiło się 50 do 60 na trasie a 25Fps na stacjach węzłowych! niewieżycie sprawdzcie sami teren jest w 40% ukończony sa ograniczenia predkości ciasne łuki mijanki! za eventy biore sie na koncu pozdro! podesle zara screena z terenu
to tylko screen na szybko! teren bedzie inny! chcialem jedynie pokazac koncepcje zagospodarowania terenu przy szlaku
eu07_304:
Tetopole to są dobrze zrobione (szer. i wys.) ale coś ten teren taki jakiś... rozciągnięty :/. Nie dało by się tego zredukować?
Cesky Kretek:
--- Cytat: "EU7_304" ---ale coś ten teren taki jakiś... rozciągnięty :/. Nie dało by się tego zredukować?
--- Koniec cytatu ---
A może to celowe ? Nawet ładnie to wygląda. Lepiej niż sciaśniona na 10x10 pikseli tekstura :)
Piotrek:
--- Cytat: "vampirek1" ---
--- Cytat: "EU7_304" ---ale coś ten teren taki jakiś... rozciągnięty :/. Nie dało by się tego zredukować?
--- Koniec cytatu ---
A może to celowe ? Nawet ładnie to wygląda. Lepiej niż sciaśniona na 10x10 pikseli tekstura :)
--- Koniec cytatu ---
Jesli tekstura cały czas będzie rozciągnięta wzdłuż torów, to wtedy jest fajny efekt podczas szybszej jazdy (wygląda, jakby się teren rozmazywał).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej