Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[Hit albo Kit] Linia 61 Częstochowa - Kielce WIP - do pobrania

<< < (15/19) > >>

Skyskaper:
Możliwe że miałem starą wersje ponieważ ostatnio się bawiłem rainstedem i mi się przywróciły wszystkie dodatki z poprzedniej wersji maszyny jakie miałem XD. Zainstaluje jeszcze raz nową wersje, spróbuje i napiszę czy działa. Jeszcze chciałbym się upewnić, które scenariusze są z nowej paczki? Z dopiską linia61 czy lk61? (wydaje mi się że lk61)

klimczok_mk:

--- Cytat: JAN21 w 04 Lipca 2024, 23:43:45 ---https://eu07.pl/userfiles/21553/L61-r2.rar

Stradom - Turów jest przejezdność po torze nr 2, dalej nie jestem w stanie dojechać na swojej zasyfiałej paczce bo w Turowie wysypuje xd.
Nie powinno już łamać pantografu na wyjeździe ze Stradomia, ale dla bezpieczeństwa lepiej wyłączyć tą możliwość w ustawieniach.

Semafur powinien być inny i jeszcze niżej, ale nie mamy takiego więc jest jak jest.

--- Koniec cytatu ---
A to nie wystarczy pobranie paczki z linku powyżej?

mk_zamosc:

--- Cytat: Skyskaper w 10 Sierpnia 2024, 00:02:42 ---Witam, mam problem ze scenerią. Bowiem gdy odpalam jakąkolwiek misje (lk61 2021 i tlk 82202 głównie testowałem) to... nic się nie dzieje, semafor się nie podaje żaden pociąg nie rusza (próbowałem przyspieszyć czas oraz sprawdziłem liste eventów w menu debug, nic nie dało) jeśli ktoś wie co powoduje błąd proszę o napisanie.
Z góry dziękuję za odpowiedź

- Skyskaper

PS. używam paczkowego exe ponieważ galicjowy mi zwyczajnie zamyka starter po kliknięciu start więc no :/

--- Koniec cytatu ---
Cześć.
Podpinam się do wiadomości Kolegi, ja testowałem na EXE ''Galicyjski'', ''Maszynowy''. (Maszyna 24.06).

team_kolejeslaskie_:

--- Cytat: JAN21 w 23 Września 2024, 15:59:35 ---Nic nie zrobisz, tak musi być. Albo upgrade sprzętu, albo upośledzone niebo.

--- Koniec cytatu ---

A wiesz może dlaczego po zainstalowaniu nowej lk61 nie da się uruchomić symulacji nawet toru doświadczalnego

katom:

--- Cytat: Skyskaper w 10 Sierpnia 2024, 00:02:42 ---Bowiem gdy odpalam jakąkolwiek misje (lk61 2021 i tlk 82202 głównie testowałem) to... nic się nie dzieje, semafor się nie podaje żaden pociąg nie rusza.

--- Koniec cytatu ---

Uruchomiłem dzisiaj lk61_2021 i sprawdziłem podpięte pliki. W L61_2021.ctr zakomendowane są eventy wyjazdu z Częstochowy Stradom i po usunięciu // wyjazd się podaje. Ale nie ma to większego znaczenia, w Kucelince i dalej nic nie świeci.
Jednakże przejechałem sobie całą trasę, więc mogę stwierdzić, że odcinek od Stradomia do samych Kielc Głównych jest przejezdny

Dalej misja na lk61_cargo_254015 zakończona niepowodzeniem. Skrypty działały do Kucelinki, gdzie zostajemy zatrzymani przez EU07-005 z TLK, który nigdy nie przyjedzie. Jest on odwrotnie wstawiony na Częstochowie Towarowej, tak że nie reaguje na S2.
Innymi drobiazgami jest cofnięcie czasu między Lusławicami a Stradomiem i postoje wyświetlane jako ph.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej