Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[Hit albo Kit] Linia 61 Częstochowa - Kielce WIP - do pobrania
trzecia_bateria:
Czy to normalne, że na scenerii brakuje niektórych peronów i wskaźników? Jadę właśnie towarowym 424044. Brakuje mi chociażby peronu w Stradomiu (jestem pewien, że w którejś wcześniejszej wersji tej scenerii był), nie widziałem też po drodze chyba żadnego wskaźnika W8 albo W9. Rozpakowałem wersję R2 na czystą paczkę 24.06, plik SBT wziąłem z paczki (oczywiście zmieniłem mu stosownie nazwę).
Ps. Bardzo fajna sceneria, mam nadzieję że prace przy niej nie zostaną porzucone. Idealne pasuje do niej współczesny tabor.
JAN21:
Perony w Stradomiu i dużo innych rzeczy z Częstochowy wyleciało przy okazji rozwodu z paczkową L61. Co do wskaźników to nie mam pojęcia. Patrząc po plikach to wszystko jest ok.
trzecia_bateria:
Jakby jeszcze ktoś miał taki problem jak ja (brak wskaźników W8 i W16), to może sobie do pliku "l61_deko.scm", tuż nad linijką "endorigin" dopisać:
--- Cytuj ---include l61/deko/wskazniki.scm end
--- Koniec cytatu ---
Dla pewności usunąłem pliki SBT i wygenerowałem je sobie od nowa, być może nie jest to konieczne.
Ps. A co peronów, to mam jednak wszystkie :)
Edycja.
Przy okazji znalazłem buga. W pliku "lk61_tlk_82202.scn" jest zła ścieżka dostępu do pliku z eventami (tlk_82202.ctr)
Powinno być
--- Cytuj ---include l61/scenariusze/tlk_82202/tlk_82202.ctr end
--- Koniec cytatu ---
Oryginalnie ścieżka odwołuje się do folderu linia61
PAFAWAGGO:
Witam chciałbym sobie pograć na właśnie tej nowej L61 lecz mam problem,mianowicie sceneria ładuje się w nieskończoność poprzez błędy:
"missed file:krzak.t3d"
"missed file:tree.t3d"
Rozumiem przez to że brakuje u mnie jakiś plików,czy ktoś by mógł podpowiedzieć jak to rozwiązać aby w logu nie wyskakiwały te błędy bądź skąd pobrać brakujące pliki krzak i tree?byłbym wdzięczny za pomoc.
matek123:
Pobierz sobie instalator paczki, wskaż folder maszyny i zaznacz, żeby pobrał pliki dla twórców scenerii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej