Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[Hit albo Kit] Linia 61 Częstochowa - Kielce WIP - do pobrania

<< < (14/19) > >>

barman_2000:
U mnie na tym exe z galicji symulacja w ogóle nie startuje więc uruchamiam na paczkowym z różowymi słupami. Scenariusz regio do Kielc udało mi się po poprawkach dojechać do Czarncy bezproblemowo. W Czarncy nie podaje się semafor przez kilkanaście minut, dłuższe czekanie sobie odpuściłem.

lolleker:
Teraz da sie przejechac, lecz sie rozjechało w tym samym miejscu gdzie tory były złe podwozie itd ;D

JAN21:
Nikt nie powiedział, że kiedykolwiek od momentu zrobienia nowego terenu dla Częstochowy, tego pęknięcia tam nie było.
Podrzucę w wolnym czasie łatkę żeby słupy działały na paczkowym exeku. A co do Czarncy to nie mam pojęcia. Tam raczej nic nie było grzebane to powinno działać. Możesz zapodać loga, a nuż mi się zechce to poprawić.

Skyskaper:
Witam, mam problem ze scenerią. Bowiem gdy odpalam jakąkolwiek misje (lk61 2021 i tlk 82202 głównie testowałem) to... nic się nie dzieje, semafor się nie podaje żaden pociąg nie rusza (próbowałem przyspieszyć czas oraz sprawdziłem liste eventów w menu debug, nic nie dało) jeśli ktoś wie co powoduje błąd proszę o napisanie.
Z góry dziękuję za odpowiedź

- Skyskaper

PS. używam paczkowego exe ponieważ galicjowy mi zwyczajnie zamyka starter po kliknięciu start więc no :/

tommy001:
Ściągałeś ostatnie poprawki z wcześniejszych odpowiedzi wyżej czy tylko z linków w pierwszym poście?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej