Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[Hit albo Kit] Linia 61 Częstochowa - Kielce WIP - do pobrania

<< < (7/19) > >>

ZANTO123:
Fajnie , że coś się zmienia, w symulatorze. Ale za wcześnie jest to wydane. Jest po prostu kupa błędów. Jakoś to ogarnąłem ale nie da się jeździć na czerwono.     

JAN21:
Przecież nikt nic nie wydaje. Postanowiliśmy tylko usunąć granicę między developerami-trasiarzami a szarymi userami. Bledy zawsze można spróbować naprawić we własnym zakresie i podesłać tutaj coby i autorom, i userom było łatwiej. Większość błędów wynika głównie z syfu i braku standaryzacji albo bardziej braku przestrzegania standaryzacji formatu plików, zarówno - w tym jednym przypadku - przeze mnie, jak i przez większość użytkowników od samego początku maszyny. W szczegóły nie będę wnikał, bo kto ma wiedzieć ten wie, a ten kto nie wie i tak nic nie zdziała, więc przynajmniej niech żyje w słodkiej nieświadomości.

MP5:
Scenariusz z TLK nieprzejezdny, na podg Kucelinka, podobnie jak Barmana2000 - skierowało mnie na Mirów, na czołówkę z towarowym. Scenariusz  z TME254015 z Małogoszczy przejezdny do Koniecpola, dziś mam nadzieję przejechać w całości. Na przejazdach zauważyłem że szlabany się nie zamykają, ale na tę chwilę to detal. Aha, na kilku stacjach - np. w Ludyni i Włoszczowej, tarcze wskazują że semafor jest na stój, podczas gdy podaje sygnał wolnej drogi.

Update 2: zauważyłem katastrofę w Koniecpolu, TLK z Krakowa wjechał na bocznicę. zdjęcie dla komisji ;-) log i errors w załącznikach. 

czapka4:
dodałem te  3 pliki t3d /krzak ,tree i tree_small.do models i nic w sceneri nie ma, żadnych roślinności drzew.czy coś robię źle?

DieselPower:
Te pliki wrzuca się do głównego folderu Maszyny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej