Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[Hit albo Kit] Linia 61 Częstochowa - Kielce WIP - do pobrania

<< < (6/19) > >>

MP5:
Ok, więc zacząłem od scenariusza z Regio.

Za Kusiętami zderzyłem się z towarowym prowadzonym przez EU07 Ecco - na podg zostałem skierowany na tor niewłaściwy (do tego połamał się pantograf B) - myśląc że tam ma być kontynuowałem jazdę aż do zauważenia że ten towar jednak nie jedzie torem obok. Log i errors oczywiście w załączniku. Spróbuję jeszcze raz, żeby zobaczyć czy problem się powtórzy.

Do tego słupy sieci energetycznej (wysokiego napięcia ) na różowo - tak ma być czy coś u mnie jest źle?

JAN21:
Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić poprawkę sterowania rozjazdami na Kucelince.

Słupy energetyczne dopóty będą na różowo, dopóki kawup się nie weźmie do roboty.

Jesteś w stanie stwierdzić w którym miejscu dokładnie łamie się ten pantograf?

MP5:
Mam wrażenie że to było dokładnie na rozjazdach. Teraz jadę z opcją wyłączonego łamania, żeby zobaczyć czy znów będzie zderzenie czy nie, no i zobaczyć scenerię.

Update: sytuacja z wjazdem na tor niewłaściwy się niestety powtarza. Mimo wyłączonego łamania pantografów, problematyczny moment objawia się też wywaleniem WS-a -  nie wiem czy widać to w logu. Może przez podg jechać z opuszczonymi pantografami?

Lebik1:
U mnie po poprawce tak samo jak wcześniej. Cały czas jest na czerwono + nie można przestawić zwrotnicy.

Antoni550:
Na scenariuszu regio w Koniecpolu dochodzi do zderzenia czołowego IC 3805 z TME 134000. IC ma źle ułożony przebieg. Natomiast przed przejazdami brakuje wskaźnika W6a

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej