Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[Hit albo Kit] Linia 61 Częstochowa - Kielce WIP - do pobrania
KibelAtomowy:
Nie no przecież w temacie w którym pliki do drzewek były załączone było dokładnie napisane gdzie je wrzucić <ironia>
Semafory dalej na stój jakby co, właśnie sprawdzałem na scenariuszu z Regio.
Ogólnie wracam do nauki budowy taboru, jak będzie się na tym dało jeździć to coś pojadę i się udzielę bo szkoda mi trochę już czasu na ten bałagan. Najlepiej fotografować siódemki i wydawać pierdyliony skinów zamiast rzucić moce developerskie na trasy nawet z zaznaczeniem "ku...rrrr nie robimy skinów, wszyscy robimy trasy bo nie ma gdzie jeździć". Skoro wszystkiego można się nauczyć to niech devi uczą się rainsteda, ja nie mam czasu bo robię świadectwo. I żeby była jasność, zero pretensji do tych co pracowali nad tą i każdą inną scenerią. Szczać za to ze śmiechu mi się chce jak w TD jest kolejny skin do taboru. Zmarnowane moce i czas.
Tak, za to mam 5 minut by napisać taki post. Sorry, taki mamy klimat.
Słownictwo +5
Matek123
Turbokibel:
--- Cytat: DieselPower w 26 Grudnia 2022, 18:04:11 ---Te pliki wrzuca się do głównego folderu Maszyny.
--- Koniec cytatu ---
Nie, do models.
JAN21:
--- Cytat: KibelAtomowy w 26 Grudnia 2022, 18:37:10 ---Nie no przecież w temacie w którym pliki do drzewek były załączone było dokładnie napisane gdzie je wrzucić <ironia>
Semafory dalej na stój jakby co, właśnie sprawdzałem na scenariuszu z Regio.
Ogólnie wracam do nauki budowy taboru, jak będzie się na tym dało jeździć to coś pojadę i się udzielę bo szkoda mi trochę już czasu na ten bałagan. Najlepiej fotografować siódemki i wydawać pierdyliony skinów zamiast rzucić moce developerskie na trasy nawet z zaznaczeniem "ku...rrrr nie robimy skinów, wszyscy robimy trasy bo nie ma gdzie jeździć". Skoro wszystkiego można się nauczyć to niech devi uczą się rainsteda, ja nie mam czasu bo robię świadectwo. I żeby była jasność, zero pretensji do tych co pracowali nad tą i każdą inną scenerią. Szczać za to ze śmiechu mi się chce jak w TD jest kolejny skin do taboru. Zmarnowane moce i czas.
Tak, za to mam 5 minut by napisać taki post. Sorry, taki mamy klimat.
--- Koniec cytatu ---
Jak wszyscy zaczną się nagle uczyć Ry to powstanie taki burdel, z którego absolutnie nic poza rozłamami i fochami nie powstanie. Na dobry początek trzeba ogarnąć burdel w plikach i zacząć przestrzegać jeden standard (z dwoma podstandardami - dla obrotu w jednej osi, lub w 3 osiach) parametrów. W następnej kolejności trzeba zająć się nowymi modelami wszystkiego co znajduje się przy torach i po uporaniu się ze starymi lumpami rozrzuconymi po dziesiątkach różnych folderów, praca stanie się 100 razy przyjemniejsza i nie będą dziać się takie kwiatki jak to się dzieją aktualnie na L61. W bieszczadach i starych lumpach takich sytuacji (na ten moment) niema, bo nikt nie wpadł na pomysł wstawienia pół-anglika który jak widać jest ponad umiejętności rozumowania Rainsteda, Maszyny i archaicznych skryptów sterujących zwrotnicami. Semafory to jest osobnyburdel- ponad wszystkie inne znane ze wskaźników, napędów czy innego dziadostwa - który chyba będę musiał ogarnąć samemu żeby w końcu wszystko poprawnie świeciło na "Nowożytnych" sceneriach.
Słownictwo +15
Matek123
Napisałem burdel i słowa nie zmienię. Koło bałaganu to to nawet nie stało. Z resztą tak jak kolega niżej powiedział
Joachimowicz:
Moderatore, a ja mam takie pytanie. Na jakiej podstawie te punkty za używanie słowa "burdel"? Bo słownik twierdzi że, to nawet wulgaryzm nie jest. W zaistniałej sytuacji jestem wybitnie skonsternowany.
Kermit:
--- Cytat: Joachimowicz w 26 Grudnia 2022, 22:46:28 ---Na jakiej podstawie te punkty za używanie słowa "burdel"?
--- Koniec cytatu ---
Bo tak, a o co chodzi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej