Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wieśniawa i okolice
Czomo:
Jak pan sobie życzy to zrobie i ją to będzie Wieśniawa wąsk. trase doprowadze do stacji i będzie misja wąskotorowa.
Ale musi być tabor którego chyba nie ma?
Mam też coś w postaci przerobionych drutów sieci trakcyjnej na dryty telefoniczne w sumie było to proste.
Screeny może jutro na serwerze jutro link
Pozdro Panowie:-)
hejnal:
--- Cytat: "Czomo" ---Ale musi być tabor którego chyba nie ma?
--- Koniec cytatu ---
Brakuje tekstur. Będą zdjęcia na tekstury to bedą tekstury. Będą tekstury to będzie i tabor. Ostanio nie mam mozliwości focenia wąskiego taboru. Jeśli ktoś ma taka mozliwość to proszę (po raz setny chyba) o pomoc.
Czomo:
jak wczoraj obiecałem oto link i więcej screenów
http://www.icpnet.pl/~wesolek/czomo/
jak widać prace trwa(m)ją FPS (ja tam pracuje) jest taki niski bo mam 650/64ram tak że nie zwracajcie na to uwagi może we Wieśniawie stanie pomnik EP02 na razie coś mi nie gra bo początkowo mi chodził nawet świetnie zrobiony ale coś mi się popieprzyło i mi wyskakuje okienko Nuln track ale dokopie się do tego i pomnik stanie.
Pozdro Panowie
TruckeR:
Fajnie wygląda ten kibel jako magazyn. Czy jest to normalny symkowy EN57, czy to coś nowego ? Poza tym niezły pomysł z tym ZNTK. Całkiem fajna traska, choć dodałbyś trochę więcej fałdowania terenu, czyli chociaż jakis wąwóz, albo trochę drzewek.
Czomo:
Spokojnie będzie trochę górek pare nasypów nawet stacja na nasypie od wczoraj ją buduje także nie będziecie na co narzekać :-)
Trasa 750mm też będzie ale wszystko pokolej ludzie opanujcie się!
A teraz troch się pogubiłem w event-ach zrobiłem chwilowo eventy zastępcze
czyli na sposób shift+1.... bo nie łapie tego chwilowo:-(
Co do kibla to jest to tekstura i model z symka tylko ze z folderu dynamic przeniosłem ją do tekstur musze jeszcze teksury odpowiednie przerobić a jak by kogoś to intersowało to wózki są pod ziemią :-))
Pozdro Czomo
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej