Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wieśniawa i okolice

<< < (2/4) > >>

Marian W:
Trochę dziwne te zw. Czy w rzeczywistości też takie są, nie sądzę.

Quark-t:

--- Cytat: "Marian W" ---Trochę dziwne te zw. Czy w żeczywistości też takie są, nie sądzę.
--- Koniec cytatu ---

W RZeczywistości, to zwrotnice są różne (jeżeli chodzi Ci o zwrotnice bo ten skrót "zw." to sięchyba do "zwyczajny" nie odnosi co?). Jakbyś trochę poszperał, to znalazł byś to: KLIK

Czomo:
Jeśli chodzi o zwrotnice to nie są krzywe tylko ten zrzut coś pokiełbasił
a sceneria nie jest i nie będzie całkiem płaska na screen-nie (nie wiem jak to napisac) widać nasyp nad doliną w której jedzie wąskotorówka oczywiście :-) ma -10,4
także może się uda zrobić góre pamiętajcie robie to w Jet-cie i sceneria ręcznie tak że jest od ...... roboty.
O ile teraz sobie przypominam to ustawiałem zwrotki pod teksture zwrotnicy czyli 34 i drugiego parametru zapomniałem :-(
Screeny nie długo pojawią sie na serwerze kolegi i będzie ich więcej musze też poprawić słupki hekto bo coś spieprzyłem i mam podwójne odliczanie kilometrów u góry.A i wiem jak to zrobić jak by co.
No to tyle jesli się uda to kolejne screeny przed świętami na serwerze u kolegi podam linki
Pozdro Czomo

Quark-t:
Zwrotnice te co są standardowo umieszczane w symku mają długośc 34 metry i promień łuku 300m.

hejnal:

--- Cytat: "Czomo" ---ten tor 750mm jest nieuzywany choc jak ktoś się przyłozy to może i ta trasa będzie aktywna
--- Koniec cytatu ---

To się pan przyłóż bo chętnie bym se pojeździł po wąskich torach. Jak trasa będzie to będzie wieksza motywacja do skończenia taboru na 750mm.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej