Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania
Joozeph:
Przejechałem siódemką po pętli grybowskiej, wrażenia super, jednak wystąpił u mnie dość irytujący problem, który został już poruszony w tym wątku, jednak brak na niego odpowiedzi. Jest nim znikająca podsypka i podkłady przy pojeździe lub kamerze w promieniu około 30-40m. Dzieje się tak również na innych sceneriach.
JAN21:
Byłem pewny, że odpowiadałem na ten problem tutaj w wątku, ale jednak nie. Na tym dedykowanym Bieszczadzkim exe, trzeba mieć w starterze, w ustawieniach graficznych włączone opcje: "Cienie (shadery)" oraz "Dodatkowe efekty shaderów". Nie wiem z czego to wynika, a jakoś nie miałem nigdy czasu żeby się tego doszukiwać.
ZANTO123:
Myślę że , kolega coś ma skopane w ustawieniach w kompie. Ja mam wszystko na maksa i chodzi . Problem jest taki ze , po każdej nowej paczce gdzieś jest tor przerwany i nie można przejechać do końca. Teraz to Nowy Sącz- Chabówka.
JAN21:
W nowej paczce już mam nadzieje, że nie ostanie się żadna dziura. Akurat ta w Nowym Sączu to już była z 3 razy naprawiana i niby wszystko jest git, a potem nagle znowu się gdzieś coś rozjeżdża xd
Toprus:
Nowa wersja
Zapraszamy Was do pobrania nowej wersji scenerii. Tym razem będziecie mogli przejechać się po częściowo udekorowanej linii kolejowej 104. Na prawie całej trasie rosną już wstępne drzewka, których z czasem będzie przybywać. Na części stacji i przystanków pojawiły się też dekoracje. Tory na tej linii zostały dodatkowo dopoziomowane, aby uniknąć przenikania przez nie terenu, a także została zmieniona tekstura podsypki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej