Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania
JAN21:
Wypakuj te shadery: https://eu07.pl/userfiles/21553/shaders-r4.rar i wtedy spróbuj odpalić. Jest duże prawdopodobieństwo, że pomoże.
EU40:
Niestety w pierwszej fazie uruchomienia, wyskakuje mi błąd brakującej tekstury. Exe z paczki w ogóle wywala mnie do win.
Więc proszę wybaczyć. Nie będę mógł nasycić się krwawicą Waszego dzieła.
robert357:
Pomimo błędów o teksturach powinno się wczytać, tylko to trochę potrwa, zwłaszcza przy pierwszym ładowaniu. Drugi EXE ma jakieś problemy i u mnie np. się w ogóle nie odpala.
Joozeph:
Cześć
Jak wygląda obecnie sprawa z odcinkami zelektryfikowanymi na "Bieszczadach"? Da już się trochę polatać? Jest to pustynia czy juz na takich odcinkach uświadczę dekoracje? Pytam ponieważ paczka jest duża a będąc w posiadaniu pulpitu siódemki - chciałbym go wykorzystać do zabawy na Waszym projekcie. Pytam o aktualną paczkę. Proszę nie traktować mojej wiadomości jako pytania "A kiedy?, A zrobicie?" :)
Pozdrawiam
Toprus:
Siema,
obecnie sytuacja wygląda tak, że odcinek Nowy Sącz - Stróże ma roślinność prawie skończoną, w niektórych miejscach brakuje trawek. Sam Sącz ma już prawie skończone dekoracje (brakuje trochę ZNTK i peronów). Scenariusza nie ma, ale sceneria jest w pełni przejezdna, można sobie ustawiać semafory i rozjazdy przez mapkę i się pobawić, dać wycisk ET41 bądź siódemce.
Na odcinku Jasło - Stróże zamierzam na dniach zacząć wstawiać pierwsze drzewka, ale zanim to będzie jakkolwiek wyglądało, to jeszcze trochę potrwa. Dekoracje zacznę na samych stacjach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej