Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania

<< < (12/47) > >>

ZANTO123:
Wreszcie mam trochę wolnego i poświeciłem 9 godzin żeby objechać całą trasę. Jest SUPER. Dla informacji. zag_t6900 , nie przejezdny.

haker146:

--- Cytat: JAN21 w 22 Kwietnia 2023, 15:36:12 ---Różni się tym, że została dodana obsługa PBRa (@MichauSto), efekt Bloom (@MichauSto), możliwość obrotu w 3 osiach w edytorze i różne pomniejsze bajerki (Dymy od Toprusa, ładniejsza mgła czy bieda-rzucanie kamerą na rozjazdach i łączeniach szyn).
Tamto załączone do paczki będzie wysypywać na większości scenerii poza Bieszczadami. Tutaj dostępna do pobrania jest nowsza wersja: https://eu07.pl/userfiles/21553/eu07-x64_2023-04-08-r1.rar Powinna odpalić się na niej każda sceneria.

--- Koniec cytatu ---
Chciałem na tym exe uruchomić scenerię Bałtycką niestety otrzymuję poniższe błędy :(

EU07.EXE EU07 (cmake), (unknown) (committed at 2023-01-13T20:46:35Z)
bad shader: bloom/gauss_lat.frag: ERROR: 0:69: 'texel offset' : argument must be compile-time constant
ERROR: 0:69: 'assign' :  cannot convert from ' temp 4-component vector of float' to ' temp 3-component vector of float'
ERROR: 0:69: '' : compilation terminated
ERROR: 3 compilation errors.  No code generated.

ZANTO123:
Mam pytanko? Dziś włączyłem Bieszczady i wszystkie pojazdy leżą na boku. Wgrałem jeszcze raz ale nie pomogło. Czy może wiecie jak to naprawić? Dziwne jest tylko to że nie grzebałem nic .     

mk1991:
Witam. Z jakiegoś powodu nie mogę edytować repo dla tej scenerii. Z tego powodu podaję tutaj link do nagrań dla zapowiedzi SIP dla 11 stacji jakie udało mi się wyłuskać z istniejących rozkładów jazdy. Jeśli ktoś posiada ich więcej, to poproszę o spis włącznie z planowanymi nazwami plików. Wtedy wykonam komplet.

https://eu07.pl/userfiles/20786/SIP_Galicja.7z

mechatzar:

--- Cytat: Kacper09 w 05 Maja 2023, 17:33:09 ---Spotkał się ktoś kiedyś może z problemem, że po zainstalowaniu scenerii nie działa żadna sceneria? Nawet nie otwiera się okno które wyświetlało by postęp załadowania gry...
co do plików log i errors, to nie znalazłem ich, ale choć nigdy go nie wysyłałem bo nie miałem takiego problemu, podejrzewam że pojawił by się dopiero po załadowaniu gry.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: haker146 w 08 Maja 2023, 23:07:43 ---
--- Cytat: JAN21 w 22 Kwietnia 2023, 15:36:12 ---Różni się tym, że została dodana obsługa PBRa (@MichauSto), efekt Bloom (@MichauSto), możliwość obrotu w 3 osiach w edytorze i różne pomniejsze bajerki (Dymy od Toprusa, ładniejsza mgła czy bieda-rzucanie kamerą na rozjazdach i łączeniach szyn).
Tamto załączone do paczki będzie wysypywać na większości scenerii poza Bieszczadami. Tutaj dostępna do pobrania jest nowsza wersja: https://eu07.pl/userfiles/21553/eu07-x64_2023-04-08-r1.rar Powinna odpalić się na niej każda sceneria.

--- Koniec cytatu ---
Chciałem na tym exe uruchomić scenerię Bałtycką niestety otrzymuję poniższe błędy :(

EU07.EXE EU07 (cmake), (unknown) (committed at 2023-01-13T20:46:35Z)
bad shader: bloom/gauss_lat.frag: ERROR: 0:69: 'texel offset' : argument must be compile-time constant
ERROR: 0:69: 'assign' :  cannot convert from ' temp 4-component vector of float' to ' temp 3-component vector of float'
ERROR: 0:69: '' : compilation terminated
ERROR: 3 compilation errors.  No code generated.

--- Koniec cytatu ---

Mam identyczny problem, próbowałem reinstalować 3 razy. Niestety nie pomogło. Symulator działa mi bez zarzutu, inne scenerie z warsztatu też, ale gdy wrzucę tą scenerię, to wszystko się sypie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej